Atelierul ED pentru mediul privat – editia a 2-a 2016

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, gazduit de Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, are deosebita plăcere să vă invite la Atelierul ED pentru mediul privat, eveniment care va avea loc în data de 8 decembrie 2016, la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj – Parcul Central.
Organizat cu scopul de a oferi informații despre fondurile disponibile pentru mediul privat și procedurile de aplicare, acest eveniment se adresează în principiu întreprinderilor din regiunea Nord-Vest atât din mediul urban, cât și din cel rural. Astfel, vom prezenta finantarile disponibile prin POR 2014-2020, iar colegii de la AFIR Cluj si OI POCU Cluj vor participa cu prezentari despre oportunitatile oferite de PNDR, respectiv POCU 2014-2020.
In plus fata de acestea, va vom prezenta elemente noi privind Planul de Investitii (Planul Junker), PO IMM, dar si proiectele pe care ADR Nord-Vest le dezvolta in sprijinul mediului privat din Transilvania de Nord: Reteaua Enterprise European Network – BISNet Transylvania, SmeOrganics, TRAM, INNOCAP, NEPTUNE.
Evenimentul va incepe de la ora 11, limita maxima de participanti este 120.
Pentru inregistrari, va rugam accesati urmatorul link https://goo.gl/forms/xu4feTKhdHcMlScE2

Articolul anterior
Atelierul ED pentru mediul privat – editia a 2-a 2016
Articolul următor
InfoPOR2020 nr. 3
Meniu
Sari la conținut