ADR Nord-Vest organizează workshop-ul “Regional insights into the bigger picture of digital Europe”

ADR Nord-Vest, în calitate de partener al evenimentului Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor (#EURegionsWeek) desfășurat în perioada 10-13 octombrie 2022, organizează workshop-ul în format hibrid “Regional insights into the bigger picture of digital Europe” (cod sesiune 11WS22227).

Workshop-ul dedicat tranziției digitale dorește să împărtășească din experiența și bunele practici naționale, regionale și locale, facilitând totodată cooperarea internațională și consolidarea de parteneriate între actorii publici relevanți.

Data workshop-ului: 11 octombrie 2022, ora 16:30-18:00 (ora locală în Bruxelles) // 17:30-19:00 (ora României).

Pentru a efectua înregistrarea prezenței la eveniment este necesar să urmați următorii 2 pași:

  1. Accesați link-ul următor pentru a vă crea un profil pe platformă: https://eu.app.swapcard.com/event/euregionsweek-2022?fbclid=IwAR1tmVIFUXWzjWqfZxcoiEiFHaFowGOxaL3SeO0gkXHcClIuo9pKBghEx1g
  2. După ce profilul a fost creat, vă invităm să selectați workshop-ul nostru pentru a-l adăuga în agenda dumneavoastră: https://eu.app.swapcard.com/event/euregionsweek-2022/planning/UGxhbm5pbmdfOTYwNTU4?fbclid=IwAR2OpK8jlOus41l36QXsKDzkI2kCN-HzFZ7R0oqjuwX0DIYp7KWc6XAGIBo

De asemenea, platforma vă oferă posibilitatea de a vă înregistra și la alte workshop-uri desfășurate în cadrul #EURegionsWeek, în funcție de interesul și disponibilitatea dumneavoastră.

*Înregistrarea și participarea la workshop sunt gratuite.

*DEADLINE pentru completarea formularului de înregistrare: 26 septembrie 2022.

Articolul anterior
ADR Nord-Vest organizează workshop-ul “Regional insights into the bigger picture of digital Europe”
Articolul următor
Pregătim finanțarea proiectelor inovatoare din domeniile de specializare inteligentă
Meniu
Sari la conținut