Eveniment de matchmaking international in domeniul industriilor albastre

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest organizeaza in cadrul proiectului NEPTUNE, in zilele de 22 si 23 februarie 2017, evenimentul on-line de matchmaking international (intalniri bilaterale B2B) in domeniul industriilor albastre, prin intermediul unei platforme virtuale de colaborare.

Aplicantii eligibili interesati, precum si furnizorii de servicii support pentru inovare si antreprenoriat, sunt invitati sa se inscrie pe platforma evenimentului de brokeraj, prin completarea unui succint profil de colaborare: https://www.b2match.eu/neptune-ibe

Scopul intalnirilor bilaterare prestabilite este de a facilita initierea parteneriatelor internationale intre potentiali aplicanti si/sau furnizori de servicii din regiunile partenere NEPTUNE, in vederea dezvoltarii de proiecte pentru schema de vouchere de inovare si servicii suport disponibila firmelor si potentialilor antreprenori din regiunea Nord-Vest, din domenii precum ITC, energie, mediu, agricultură, apă.

Voucherele reprezintă o modalitate de a oferi sprijin financiar direct şi nerambursabil 100%, sumele fiind între 5.000 – 60.000 euro. Bugetul alocat pentru IMMurile eligibile din Regiunea Nord-Vest este de 270.000 euro.

Subiectele vizate sunt:

  • Managementul resurselor de apă în mediul urban şi rural
  • Logistică portuară, transport maritim şi fluvial
  • Mediu şi energie regenerabilă hidro

Evenimentul va fi precedat de un webinar de informare cu privire la oportunitatile de colaborare si de finantare oferite de Acceleratorul de solutii inovative NEPTUNE, care poate fi urmarit on-line in data de 21 februarie, intre orele 11-12.30. Linkul va fi disponibil pe platforma b2match din 15 februarie.

Prin vizualizarea profilelor participantilor care se vor inscrie pana la data de 21 februarie 2017, aveti posibilitatea selectarii interlocutorilor doriti si a intervalului orar pentru intalnirile on-line cu durata de jumatate de ora fiecare. De aceeasi maniera, exista posibilitatea sa primiti solicitari de intalniri de la ceilalti participati inscrisi.

Participantii care pana la data evenimentului au stabilite intalniri bilaterale, sunt invitati in intervalul indicat in zilele de 22 si 23 februarie la sediul ADR Nord-Vest, pentru a participa la discutiile prestabilite prin intermediul platformei virtuale amplasata la agentie.

Informatii suplimentare regasiti pe website-ul proiectului NEPTUNE si la Departamentul Proiecte si Relatii Internationale din cadrul ADR Nord-Vest, la telefon 0264/431550/ int 23.

http://www.neptune-project.eu/News-Event/Matchmaking-opportunities/Register-for-the-NEPTUNE-Online-International-Brokerage-Event-IBE-Gateway-to-the-NEPTUNE-Blue-Growth-Accelerator-Support-Programme

Pentru informare, Ghidul Solicitantului aferent Schemei de vouchere și servicii suport pentru inovare si antreprenoriat, precum si Apelul pentru furnizori de servicii suport, se regasesc aici:

http://www.neptune-project.eu/Neptune-Accelerator/Call-for-Interest-SMEs-and-would-be-entrepreneurs

http://www.neptune-project.eu/Neptune-Accelerator/Call-for-Expression-of-Interest-for-the-establishment-of-a-List-of-Experts

Proiectul NEPTUNE este finanțat din programul de cercetare-dezvoltare-inovare Orizont 2020 al Comisiei Europene si are drept obiectiv sprijinirea colaborării transfrontaliere, a inovării şi a antreprenoriatului între diferite regiuni din Europa pe lanţul de valoare, prin stimularea sectoarelor conexe care să deservească în mod inovativ domeniul industriilor albastre, în principal ITC, energie, mediu, agricultură, apă.

Articolul anterior
Eveniment de matchmaking international in domeniul industriilor albastre
Articolul următor
Șapte ani în căutarea Focului Viu
Meniu
Sari la conținut