Primul Club de Inovare în Industriile Albastre

Primul Club de Inovare în Industriile Albastre

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează, în data de 18 ianuarie 2017, primul Club de Inovare din cadrul proiectului NEPTUNE, pe temele: managementul apei în mediul urban și rural, tehnologii privind poluarea și tratarea apei și impactul asupra mediului,  energie regenerabilă din surse hidro.

Firmele din categoria IMMuri și potențialii antreprenori din Regiunea Nord-Vest, interesați să beneficieze de servicii suport pentru inovare și antreprenoriat prin schema de vouchere din cadrul proiectului NEPTUNE, sunt invitați să se înscrie pe baza formularului atașat. Participarea se va realiza prin selecție, locurile fiind limitate.

Participarea la Clubul de Inovare NEPTUNE facilitează generarea și dezvoltarea ideilor de proiect și a aplicațiilor pentru schema de vouchere și servicii suport pentru inovare și antreprenoriat, precum și identificarea posibililor parteneri din regiunile NEPTUNE, în cazul unor aplicații colaborative. Conectivitatea între potențialii aplicanți din 7 țări va fi asigurată printr-o platforma virtuală de comunicare. Participarea este condiționatăa de cunoasterea limbii engleze la nivel de conversație.

Ghidul solicitantului aferent Schemei de vouchere și servicii suport care se va lansa saptamana aceasta va fi disponibil pe website-ul proiectului: http://www.neptune-project.eu/. Prezentarea atașată conține detaliile premergătoare necesare.

Prin schema de vouchere, un buget total de 270.000 euro este disponibil IMMurilor și potențialilor antreprenori din Regiunea Nord-Vest, care vor putea aplica pentru a beneficia de următoarele servicii suport pentru inovare și antreprenoriat:

tabel

În paralel, aplicanții pot beneficia de oferta de servicii ADR Nord-Vest, în calitate de partener NEPTUNE: identificare oportunități de finanțare pentru dezvoltarea afacerii, servicii suport pentru internaționalizare, asistență pentru identificarea de noi tehnologii sau parteneriate, asistență pentru dezvoltarea de planuri de afaceri, facilitarea serviciilor de proprietate intelectuală. Oferta de servicii va putea fi accesată prin completarea aplicației aferente Schemei de vouchere și servicii suport.

Oferta furnizorilor de servicii și a partenerilor din consorțiu poate fi consultată periodic în Catalogul NEPTUNE, care va fi disponibil și actualizat periodic pe website-ul proiectului:  http://www.neptune-project.eu/

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Nord-Vest, punct de lucru Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 3, tel 0264431550/ int 23

Formular inscriere Club de Inovare NEPTUNE

NEPTUNE-Call_ADRNV

Articolul anterior
BIOFACH 2017
Articolul următor
Demarare procedură de achiziţie servicii tipografice si servicii conexe
Meniu
Sari la conținut