Patru noi obiective turistice și de patrimoniu din regiune vor fi reabilitate prin PNRR

Alte patru obiective turistice și de patrimoniu din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest au fost selectate pentru a fi promovate sau restaurate prin #PNRR, în urma apelului II pentru Rute turistice/culturale.

În Ruta cetăților au fosi incluse pentru promovare Cetățuia Cluj-Napoca și Cetatea Medievală Bistrița, iar pentru Ruta castelelor va fi promovat Castelul Bethlen de la Arcalia, jud. Bistrița-Năsăud, obiectiv reabilitat prin POR 2014-2020.

În cadrul Rutei satelor cu arhitectură tradițională vor fi restaurate 8 gospodării tradiționale din localitatea Breb, jud. Maramureș.

🌐 Listele complete cu obiectivele turistice și de patrimoniu care au fost selectate în cel de-al doilea apel, au fost publicate recent de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene la acest link: https://bit.ly/3bWjfch

🌐 Detalii despre proiectele selectate în precedentul apel regăsiți aici: https://bit.ly/3nJ6Yuq

Articolul anterior
Patru noi obiective turistice și de patrimoniu din regiune vor fi reabilitate prin PNRR
Articolul următor
SITUAȚIA FIȘELOR DE PROIECT DEPUSE PENTRU APELUL DIN CADRUL PROIECTULUI „SPRIJIN LA NIVELUL REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST PENTRU PREGĂTIREA DE PROIECTE FINANȚATE DIN PERIOADA DE PROGRAMARE 2021-2027 PE DOMENIUL SPECIALIZARE INTELIGENTĂ”
Meniu
Sari la conținut