Zilele REGIO 2018

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează Ediţia 2018 a Zilelor REGIO, un eveniment dedicat Programului Operațional Regional. Ediţia din acest an va avea loc în perioada 24 – 25 septembrie 2018, în Cluj-Napoca la Casino Centru de Cultură Urbană, Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Anul acesta, în cadrul Zilelor REGIO, în prima zi – 24 septembrie 2018, ADR Nord–Vest va lansa un nou instrument de monitorizare, comunicare și relaționare cu beneficiarii programului REGIO – Platforma de Monitorizare REGIO. Scopul platformei este de a simplifica munca echipelor de proiect, iar în acest sens beneficiarii vor avea la dispoziţie noi instrumente de monitorizare a fluxului de implementare a proiectelor.

De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment vom prezenta un alt alt proiect inițiat de ADR Nord-Vest de monitorizare a investițiilor și a oportunităților de finanțare din Regiunea Nord-Vest, numit Platforma Regională de Investiții. 

Cea de-a doua zi – 25 septembrie 2018 va fi dedicată mediului privat din Regiunea Nord-Vest, iar în cadrul evenimentului prin Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, se vor prezenta oportunităţi de finanţare pentru IMM-urile din Transilvania de Nord.

Pentru a putea participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați aici sau prin email la comunicare@nord-vest.ro.

De asemenea, vă informăm că participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

 

Articolul anterior
Instrucțiunea nr. 82 / 24.08.2018 cu privire la depunere proiecte tehnice
Articolul următor
EXPERT TEHNIC, post pe perioadă nedeterminată, în cadrul Departamentului Sprijin Dezvoltare Urbană, Direcţia Implementare POR.
Meniu
Sari la conținut