Întâlnire de lucru axa 4 POR, Dezvoltare Urbană Durabilă – Prioritatea de Investiții 4.1

Azi, 10 martie a.c, a avut loc la sediul ADR Nord-Vest din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr.3, o întâlnire de lucru privind la elaborarea ghidului pe axa 4 prioritatea de investiţii 4.1 .

Întâlnirea de lucru prilejuită de analiza oportunităţilor oferite de Axa 4 POR- prioritatea de investiţii 4.1, cu participarea primăriilor, a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară de servicii publice şi a operatorilor de transport din reşedinţele de judeţ din Regiunea Nord-Vest.

Tema intalnirii a fost evaluarea situatiei reale a transportului public din aceste municipii in vederea furnizarii datelor din teritoriu catre MDRAP, cu scopul de a se tine cont de acestea la elaborarea ghidului pe axa 4. Cu aceasta ocazie participantii au completat chestionare cu privire la problematica legata de transportul public din municipiile resedinta de judet din regiune.

Previous Post
S-au publicat întrebările și răspunsurile la Ghidul Solicitantului Axa prioritară 5.2 – Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural
Next Post
Întâlnire de lucru axa 4 POR, Dezvoltare Urbană Durabilă – Prioritatea de Investiții 4.1
Menu
Skip to content