Sesiune de informare Granturi Norvegiene & SEE

Innovation Norway și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de puncte de contact Enterprise Europe Network, organizează sesiunea regională de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”, din cadrul Mecanismului Financiar SEE & Norvegia 2014-2021, la Cluj-Napoca, în data de 29 mai 2018, între orele 9:30 – 12:30, la Grand Hotel Napoca.

Înregistrarea se poate realiza până în 26 mai 2018, prin completarea formularului on-line: https://goo.gl/forms/NrEfUZ8zW6rwTAEl1

Agenda evenimentului se adresează firmelor și asociațiilor care activează în domeniile: tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), protecția mediului și tehnologii verzi, domeniul apei – maritim, fluvial, tehnologii de tratare și epurare, managmentul resurselor de apă. Sunt vizate a se dezvolta proiecte colaborative cu organizații din statele donatoare Norvegia, Islanda și Lichtenstein, grupul țintă fiind format din întreprinderi private românești (75% capital autohton), cu prioritate întreprinderi mici și mijlocii.

Bugetele proiectelor pot varia între 50.000 și 200.000 euro pentru apelul de granturi mici și între 200.000 și 2 milioane euro pentru apelul de granturi individuale, rata de co-finanțare fiind de maxim 70%, în funcție de criterii. Bugetul alocat programului este în valoare de 45 milioane Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte ce va fi lansat in 24 mai, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro.

Referințe privind documentația: https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation

Detalii suplimentare despre sesiunea de informare se pot obține la Departamentul de Proiecte, Relații Internaționale și Parteneriate din cadrul ADR Nord-Vest. Date de contact: 0264-431550/ Int 23, bisnet@nord-vest.ro

Articolul anterior
A.D.R. Nord-Vest scoate la concurs post vacant de Expert achiziţii publice
Articolul următor
Achizitie de servicii catering
Meniu
Sari la conținut