Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania EU – ASIA Gateway

În perioada 17-18 mai se desfasoară la Cluj-Napoca Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania EU – ASIA Gateway, organizată de Consorțiul Clusterelor din Regiunea Nord-Vest.

Evenimentul, dedicat reprezentanților mediului de afaceri și de cercetare, reunește peste 300 de participanți din 18 țări și 3 continente, cu reprezentanți din Coreea, Japonia și Australia.

Aflată la a patra ediție, conferința faciliteaza schimburi de bune practici – la nivel de inițiative inovative și tehnologii performante – între antreprenori, universitari, manageri de clustere și reprezentanți de instituții publice.

Desfășurată pe 5 sesiuni paralele sectoriale și 1 sesiune plenară, tematicile abordate au fost coordonate de asociațiile organizatoare:  Cluster Mobilier Transilvan, Cluster iTechTransilvania by ARIES, Cluster AgroTransilvania, Transylvania Energy Cluster – TREC și Clusterul de Industrii Creative Transilvania.

Astăzi, reprezentanții mediului de afaceri și de cercetare din sectoarele ITC, bioeconomie, agricultură, mobilier, producție, industrii creative și turism, au posibilitatea să interacționeze pentru identificarea de oportunități de colaborare, prin participarea la evenimentul de brokeraj ”EU – Asia Gateway 2018 Conference and Matchmaking”, organizat cu sprijinul rețelei Enterprise Europe Network (EEN).

Articolul anterior
A.D.R. Nord-Vest scoate la concurs post vacant de Expert achiziţii publice
Articolul următor
Achizitie de servicii catering
Meniu
Sari la conținut