Lansare procedură de atribuire a contractului de achiziţie publică de dotare cu mobilier

In contextul strategiei de optimizare a activitatilor din cadrul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, este necesara dotarea cu mobilier suplimentar a sediului secundar al ADR Nord-Vest, respectiv dotarea cu mobilier personalizat,  pentru 8 persoane, a salii de evaluare pentru evaluatorii independenti.Suprafata salii de evaluare este de 34,2 mp.

Valoarea estimata:12800 lei fara TVA

Ofertantii interesati, vor posta oferta pe site-ul https://www.e-licitatie.ro la rubrica Proceduri de atribuire-cumparari directe-catalog de produse/serviii/lucrari. Oferta se posteaza in catalogul electronic SEAP, la codul CPV 39000000-2 Mobilier (inclusiv mobilă de birou), accesorii de mobilier, aparate de uz casnic (exclusiv dispozitive de, iluminat) şi produse de curăţat si va avea denumirea Mobilier personalizat pentru ADR N-V. Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectarii ofertelor de catre autoritatea contractanta.

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scazut. Oferta financiara se intocmeste evidentiind pretul unitar si valoare cu si fara TVA

Informatii suplimetare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3 , cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro , nicoleta.glodan@nord-vest.ro, in atentia Biroului de Achiziti Publice.

Mai jos puteţi descărca caietul de sarcini în format electronic.

specificatii tehnice mobilier

Articolul anterior
Prima întâlnire a Comitetului Consultativ Regional TRAM
Articolul următor
Achiziţie servicii catering
Meniu
Sari la conținut