Final de proiect #investEU in Northern Transylvania

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin Centrul ED Transilvania de Nord a implementat, în primul semestru al 2017, proiectul cu titlul #investEU in Northern Transylvania. Proiectul a promovat Planul de Investiţii pentru Europa (Planul Junker), care vizează stimularea investiţiilor şi creşterea competitivităţii pe termen lung în UE.

Obiectivul general al proiectului a fost creşterea gradului de conştientizare/sensibilizare a publicului larg şi a reprezentanţilor mediului de afaceri din Transilvania de Nord privind Fondul European pentru Investiții Strategice (FEIS), precum şi asupra acţiunilor finanţate de programele UE în favoarea ocupării forţei de muncă, creşterii economice şi investiţiilor.

Activităţile proiectului au vizat crearea de instrumente online – infografic şi videografic, implementarea unei campanii online şi social media, organizarea Conferinţei #InvestEU in Northern Transylvania, precum şi participarea la evenimente de prezentare.

Mai multe detalii privind Planul de Investiţii a Comisiei Europene aici https://ec.europa.eu/priorities/jobs-growth-and-investment/investment-plan_en

Pe scurt despre FEIS, in videograficul creat de noi: https://youtu.be/-4H_QRd8CSo

material de presa InvestmentPlan final

Img. Facebook Patrata - Infografic ADR N-V - InvestEU in Northern Transylvania V.2.0 c13

Articolul anterior
Achizitie cazare Oradea
Articolul următor
Achizitie cazare Bucuresti
Meniu
Sari la conținut