S-a lansat apelul REGIO destinat proiectelor nefinalizate ce vizează investiții în patrimoniul natural și cultural

Regio 2014-2020:  lansează apelul de proiecte în cadrul axei 5, Prioritatea de investiții 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural – pentru proiecte nefinalizate. Ghidul Solicitantului a fost aprobat astăzi, 03.05.2018, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale şi administrației publice, şi este publicat atât pe site-ul  www.nord-vest.ro, secţiunea Ghiduri 2014 – 2020, cât şi pe site-ul programului, www.inforegio.ro.            

    Ghidul Solicitantului conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de verificare. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a cererii de finanțare de către solicitanți, pentru:

– APEL DE PROIECTE POR/2018/5/5.1/7 regiuni/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest şi Centru;

– APEL DE PROIECTE POR/2018/5/5.1/BI/proiecte nefinalizate, care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunea București-Ilfov.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic – aplicația MySMIS.

Solicitanţii eligibili sunt autoritățile publice centrale, unitățile administrativ-teritoriale, instituţiile publice, precum şi parteneriatele dintre entităţile menţionate anterior.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ 2 luni de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 14 mai 2018, ora 12:00.

Cererile de finanțare vor putea fi încărcate în aplicaţia MySMIS până la data de 16 iulie 2018, ora 12:00.

Apelul este de tip non competitiv, având la bază principiul „primul venit – primul servit”, cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare.

Pachet patrimoniu proiecte nefinalizate 3mai 18

Ordin 4710 din 03.05.2018

Previous Post
S-a lansat apelul REGIO destinat proiectelor nefinalizate ce vizează investiții în patrimoniul natural și cultural
Next Post
Achiziţie de SERVICII CATERING            
Menu
Skip to content