AGENȚIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST A DESFĂȘURAT LA BISTRIȚA CEL DE-AL DOILEA CURS DE FORMARE ÎN CADRUL PROIECTULUI POCA 150753

In period 15-17 martie 2023, North-West Regional Development Agency a desfășurat cel de-al doilea curs de formare la Bistrița, în cadrul proiectului “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cod SIPOCA 927/MySMIS2014 – 150753.

Proiectul urmărește crearea unui context favorabil atragerii de investiții străine în regiune, prin elaborarea unei metodologii care să permită un dialog facil și eficient între ONG-uri și autoritățile publice locale, în directă legătură cu valențele Administrației publice locale de a acționa inclusiv în calitate de organizații suport pentru afaceri.  

Participanții admiși pentru a participa în cadrul celei de a doua grupe de curs, au primit informații valoroase despre tendințele globale și elementele cheie în procesul de dezvoltare a comunității antreprenoriale, despre modul în care pot identifica actorii cheie la nivelul regiunii, dar și exemple concrete de instrumente și acțiuni utile în atragerea investitorilor.

Printre participanți s-au numărat: reprezentanți ai administrațiilor publice locale, ai ONG-urilor, clusterelor și Camerelor de Comerț din Regiunea Nord-Vest.

At the end of the training course, the participants received a graduation diploma that certifies their involvement in the activities carried out during the three days, but also the acquisition of skills in facilitating dialogue on local development, in developing strategies and monitoring them.

Următoarea activitate prevăzută în cadrul proiectului va fi organizată on-line având ca  tematică principală dezbaterea Metodologiei privind facilitarea Dialogului între Administrația Publică și ecosistemul antreprenorial din Regiunea Nord-Vest.

Previous Post
Achiziție servicii de catering sesiune de informare
Next Post
Autoritatea de Management PR NV 2021-2027 a hotărât prelungirea sesiunii de depunere a documentelor pentru etapa de verificare a conformității administrative și admisibilității documentelor strategice (Planuri de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategii Teritoriale)
Menu
Skip to content