ACHIZIȚIE SERVICII DE CATERING ȘI ÎNCHIRIERE SALĂ DE CONFERINȚE

Purchase object: servicii de catering pentru întâlnirea de lucru din cadrul evenimentului organizat de Comitetul Regiunilor

Purpose of purchase: achiziționarea serviciilor de catering și organizare evenimente pentru evenimentul de prezentare INNO și matchmaking între cercetători și companii (public țintă al platformei INNO)

Period: 16 iulie 2019

Location: Cluj-Napoca

Participanți: circa 40 persoane.

Numărul final de participanți se va anunța cu 1 zi înaintea evenimentului, care poate fi mai mare sau mai mic faţă de numărul estimat iniţial.

CPV code:

Servicii catering – 16 iulie 2019
Servicii organizare evenimente – închiriere sală – 16 iulie 2019

Purchase object description (technical specifications):

Coffee break compus din: Cafea // Apa minerala & plata // Ceai cu miere si lamaie // Sucuri naturale // Sucuri acidulate // Mini sandwich-uri cu snitel de pui // Mini sandwich-uri cu jambon // Mini sandwich-uri cu sunca si cas. Se vor asigura și șervețele, pahare, cești, căni, farfurii, tacâmuri.

Estimated value:     

36 lei/persoană fără TVA pentru servicii de catering

1350 lei fără TVA pentru închiriere sală

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice. 

Additional information can be obtained from the Contracting Authority: ADR Nord-Vest, secondary office in Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor no 3, code 400118, phone +40264431550, fax: +40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, in attention of the Public Procurement Office.

Termen depunere oferte 01.07.2019 ora 16:00

Previous Post
Achiziție servicii de catering și închiriere sală de conferințe
Next Post
Achiziție servicii de catering și închiriere sală de conferințe
Menu
Skip to content