Corrigendum nr. 3 pentru apelul de preselecţie a portofoliului de proiecte integrate pe domeniile de specializare inteligentă

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi echipa INNO anunţă publicarea Corrigendumului nr. 3 pentru „Apelul de preselecţie a portofoliului de proiecte integrate pe domeniile de specializare inteligentă”.

Modificările propuse de acest corrigendum vizează prelungirea etapei de analiză şi prioritizare a fişelor de proiecte până la data de 17 iulie a.c. şi prelungirea etapei de aprobare a portofoliului de proiecte până la sfârşitul lunii septembrie 2020.

Corrigendumul nr. 3 şi documentele modificate conform acestuia pot fi descărcate de pe pagina Apelului de preselecţie: www.inno.ro/ro/finantari-si-proiecte/proiecte-specializare-inteligenta/.

Articolul anterior
24 DE SOLUȚII INOVATIVE DE ECONOMIE CIRCULARĂ FINANȚATE PRIN PROIECTUL C-VOUCHER
Articolul următor
Ordonanța de Urgență nr. 88/2020 privind instituirea unor măsuri, precum și a unui sprijin financiar, pentru pregătirea portofoliului de proiecte în domenii strategice considerate prioritare pentru perioada de programare 2021-2027
Meniu
Sari la conținut