Contribuția economiei circulare la dezvoltarea sectorului agro-alimentar, în dezbatere la Cluj-Napoca

Ambasada Olandei în România, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Regionale Nord-Vest, organizează în data de 21 noiembrie 2017 la Cluj-Napoca dezbaterea cu tema „Contribuția economiei circulare la dezvoltarea durabilă a sectorului agro-alimentar“.

Evenimentul, desfășurat în Aula Mihai Șerban din cadrul USAMV, va include prezentarea cadrului politicilor economice olandeze referitoare la economia circulară în sectorul agroalimentar, tehnologii și proiecte de succes în aceste domenii, precum și explorarea potențialului de stabilire a unor parteneriate pentru colaborare bilaterală în cadrul oferit de Uniunea Europeană.

Economia circulară oferă răspuns celei mai presante probleme a secolului 21: utilizarea (și reutilizarea) materiilor prime în modul cel mai eficient cu putință – în scopul asigurării hranei și bunurilor necesare unui trai decent pentru populație, fără a afecta mediul și a epuiza resursele naturale ale planetei.

Prezentările susținute în limba engleză vor fi traduse în limba română. Participarea la eveniment nu implică taxă de participare.

Informații suplimentare și confirmarea prezenței la eveniment, se pot obține la tel. +40-213179871, +40-733518457 și email:  circulareconomy@bdgroup.ro.

Agenda evenimentului.

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering
Articolul următor
Reuniune pregătitoare pentru cea de-a 17-a sesiune a Conferinței Europene a Miniștrilor responsabili cu Amenajarea Teritoriului (CEMAT)
Meniu
Sari la conținut