Agricultura ecologică din România la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana

SME ORGANICS_EU_FLAGAgenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, prin proiectul european SME Organics Creșterea competitivității IMMurilor din sectorul ecologic, co-organizeaza ediția de anul acesta a  Conferinței Naționale a Bioagricultorilor, care va avea loc în data de 28 octombrie, la Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului include sesiuni plenare şi schimburi de bune practici privind experienţe europene în agricultura ecologică, precum şi o zonă expoziţională dedicată producătorilor ecologici locali.

Conferința este organizată de Asociaţia Bioagricultorilor din România BIOTERRA, în parteneriat cu USAMV Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj și al ADR Nord-Vest. Evenimentul se află la a XVI-a ediție și reunește anual sute de reprezentanți ai operatorilor ecologici, asociații și organizații din domeniul agricol din țară și din străinătate, universități și institute de cercetare, precum și autorități publice locale, regionale și naționale.

Detaliile privind înregistrarea sunt disponibile aici: http://www.bioterra.org.ro/conferinte-prezentare/conferinte-prezentare/details/194

Articolul anterior
Rasfoiti cele mai recente materiale de informare marca ADR Nord-Vest!
Articolul următor
Sesiune de informare Programul Europa Creativă – Cultura
Meniu
Sari la conținut