ADR Nord-Vest organizează a patra întâlnire a Comitetului Regional de Reprezentanți al proiectului TRAM

 Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest organizează joi, 08.02.2018 a patra întâlnire a Comitetului Regional de Reprezentanți al proiectului TRAM – Planuri de Acțiune pentru mobilitatea urbană sustenabilă, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programului de Cooperare Teritorială INTERREG Europe 2014-2020.

Întâlnirea va avea loc la sediul ADR Nord-Vest din Cluj-Napoca, str. Dorobanților nr. 3, sala mare de ședințe, cu începere de la ora 10.00.

Obiectivul întâlnirii, pe lângă prezentarea concluziilor ultimelor două vizite de studiu, este organizarea unei dezbateri asupra problemelor întâmpinate de municipiile reședință de județ din regiune în implementarea Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) dar și analizarea oportunității de a organiza o întâlnire cu reprezentanții AM POR legat de pregătirea apelurilor pentru următoarea perioadă de programare.

În cadrul evenimentului se vor prezenta de asemenea exemplele de bună practică ce urmează  a fi analizate în detaliu cu ocazia vizitei de studiu din
Regiunea Marche, Italia care va avea loc în luna martie a acestui an, printre care și rețeaua de piste de biciclete Biciplolitana din Pesaro. Rezultatul final al Proiectului TRAM îl va reprezenta un plan de acțiune pentru îmbunătățirea politicilor în domeniul mobilității care se va baza pe  bunele practici identificate în cadrul parteneriatului internațional și care va contribui la creșterea impactului Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă.

Proiectul are ca obiectiv stimularea colaborării între regiunile partenere și susținerea schimbului de bune practici în domeniul mobilității urbane, facilitând astfel tranziția către modalități de transport urban mai eficiente, mai curate și mai sustenabile, contribuind în același timp la îmbunătățirea implementării Axei 4 din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Articolul anterior
Achiziție servicii de evaluare imobile
Articolul următor
Cerere ofertă preț servicii de formare profesională
Meniu
Sari la conținut