Achiziție servicii organizare eveniment

Denumirea evenimentului: Achiziţionarea de servicii organizare eveniment: întâlnire de lucru pe tema comunicării REGIO: OI-uri, AM și RCE

Achiziţionarea de servicii organizare eveniment: întâlnire de lucru pe tema comunicării REGIO: OI-uri, AM și RCE: rezervare cazare, masă, rezervare sală de conferință, în cadrul aceleiași locații

Locaţia: zona Munților Apuseni, județele Cluj sau Bihor

Data evenimentului: 22-25 februarie 2018;

Participanţi: estimativ 20 de persoane

Cod CPV: 55120000-7 Servicii de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel/ 55300000-3 Servicii de restaurant şi de servire a mâncării/79951000-5 Servicii de organizare de seminarii

Valoarea estimată: 6.400 lei +TVA

 1. Specificaţii minimale pentru cazare, în cadrul aceleiași locații
 • Se solicită rezervarea pentru cazare pentru 3 nopți, pentru aproximativ 20 persoane, în regim single, cu mic dejun inclus, în structuri de cazare clasificate 3 stele, conform legislației în vigoare, cu recomandări: nota minimă 7 pe site-urile de turism recunoscute național și internațional.
 • Se va asigura rezervarea a unui număr de aproximativ 20 de camere pentru invitatii participanti la eveniment. Fiecare invitat își va achita cazarea prin transfer bancar sau plata la locație, pe baza prețului comunicat de către ofertant, separat față de oferta financiară menționată mai jos.
 • Locația propusă va fi într-o zonă accesibilă, într-una din zonele recunoscute și valoaroase din punct de vedere turistic. Locația va fi dotată cu WiFi de foarte bună calitate. Se va asigura, pentru locația selectată, accesul integral gratuit la toate facilitățile unității de turism.
 1. Meniu pentru aproximativ 20 persoane, în cadrul aceleiași locații
 • Ziua 1 – cină festivă
 • Ziua 2 – mic dejun (inclus în serviciile de cazare), coffee break, prânz, cină
 • Ziua 3 – mic dejun (inclus în serviciile de cazare), coffee break, prânz, cină
 • Ziua 4 – mic dejun (inclus în serviciile de cazare)
  • Structura meniu
 • Coffee break-ul va conține fructe, cafea, ceai, băuturi nealcoolice.
 • Mesele de prânz vor include minim salată, două feluri mâncare caldă, desert și fructe, băuturi nealcoolice, cafea.
 • Cina va cuprinde salată, antreuri, fel principal, desert, băuturi diverse.

Se va asigura şi variantă de meniu vegetarian. Numărul de meniuri vegetariene va fi anunțat cu două zile înainte de eveniment.

Oferta se va prezenta având în vedere numărul estimat de aproximativ 20 participanţi. Numărul de participanți se va anunţa cu minim două zile înaintea evenimentului. Pentru serviciile privind asigurarea pauzelor de lucru şi a meselor va fi achitată contravaloarea serviciilor efectiv prestate, pe baza listei de participanţi semnată, pusă la dispoziția prestatorului de către autoritatea contractantă în prima zi a evenimentului.

 1. Rezervarea unei Săli de ședințe pentru întâlnirea de lucru, în cadrul aceleiași locații

Se va asigura accesul la o sală de ședințe de aproximativ 20 de locuri, dotată cu videoproiector, pentru perioada 22-25 februarie, după cum urmează: în 22 – 2 ore, în 23-9 ore, în 24-9 ore. Locația va fi dotată cu WiFi de foarte bună calitate.

Oferta financiară se întocmeşte în lei, cu şi fără TVA, și va conţine costurile grupate astfel:

 • Cost masă/grup, cost total masă / persoană
 • Cost servicii închiriere sală

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr. 3, cod 400118, tel. +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte: 26.01.2018

Articolul anterior
Achiziție servicii de catering
Articolul următor
Achiziție servicii de organizare eveniment
Meniu
Sari la conținut