Achizitie servicii de publicitate media pentru proiectul Europe Direct

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autoritate Contractanta, doreste sa achizitioneze  servicii de publicitate media pentru proiectul Europe Direct pentru promovarea temelor de comunicare ale Comisiei Europene sau despre evenimentele noastre

Descriere obiect achiziţie (specificaţii tehnice):

Campanii de comunicare pe Facebook si crearea a 10 infografice care vor face obiectul campaniei.  care va consta in minim 62.000 afisari.

Cele 10 infografice vor fi create si livrate si in forma editabila, vor cuprinde elemente de identitate vizuala si informatii livrate de catre ADR Nord-Vest. Cele 10 infografice vor fi predate in forma editabila autoritatii contractante. Infograficele vor fi predate si listate astfel:

  • dimensiune finit panouri A2
  • se imprima pozele pe autocolant hartie, rezolutie indoor, ( calitate foto) dimensiune A2
  • autocolantele se lamineaza la rece cu folie de laminare semilucioasa 40 microni.
  • se casereaza pe suport rigid Foamboard alb, 5 mm, se aplica pe spate sistem de suspendare.

 

Ofertantul va prezenta si un portofoliu de minim 5 produse grafice asemanatoare, precum si un portofoliu de minim 2 campanii social media implementate anterior, pe teme europene.

Fiecare element mentionat mai sus vor fi publicat doar dupa BT-ul autoritatii contractante. Daca autoritatea contractanta va respinge doua propuneri de design succesive pentru unul din materialele de mai sus, contractul va fi reziliat.

 

Publicul targetat va fi format din persoanele între 16 și 65 de ani din cele 6 județe ale regiunii

Prestatorul/prestatorii vor prezenta documente, rapoarte de monitorizare a click-urilor / interacțiunilor și alte formate justificative cu privire la modul în care a realizat serviciile de publicitate, prin raportarea pe baza căreia se vor efectua plățile.

Pretul va fi prezentat astfel: detaliat pretul pe fiecare actiune cu si fara TVA

Valoare estimată: click-uri Facebook =  1.644 lei +TVA; crearea de infografice = 2.358 lei +TVA – 4.002 total lei + TVA

Sursa finantare: Bugetul proiectului Europe Direct

CPV 79341000-6/79822500-7

Ofertantii vor publica pfertele in catalogul electronic SEAP , la codul CPV 79341000-6  cu denumirea Servicii publicitate ED, sau se trimit pe email la adresa achizitii@nord-vest.ro Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectarii ofertelor de catre autoritatea contractanta. Ofertele financiare se intocmesc prin evidentierea pretului unitar cu si fara fara TVA pe fiecare lot in parte

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

 

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scazut

Informatii suplimetare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3 , cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro in atentia Biroului de Achizitii Publice.

Termen depunere oferte  02.05.2018, ora 17,00

 

Articolul anterior
SPECIFICAȚII TEHNICE PACHET SERVICII DE FORMARE PROFESIONALĂ
Articolul următor
REGIO finaţează cu peste 4 milioane de euro dezvoltarea turismului în staţiunea ,,Băile Turda”
Meniu
Sari la conținut