Achizitie 2 bilete de tren

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autoritate Contractanta, doreste sa achizitioneze 2 bilete de tren la clasa I, pe ruta Copenhaga -Karlskrona si retur,  astfel:

Plecare din Aeroportul Copenhaga (denumire completa Kastrup – Koebenhavns Lufthavn) in 6 si 7 martie la ora 13.46 pana in statia  Karlskrona Central iar pentru intoarcere in data de 10 martie este   un  tren la ora 6.47 care ajunge la Kastrup – Koebenhavns Lufthavn  la ora  9.54. Se achizitioneaza  locul nu doar biletul.

Valoarea estimata 750 lei lei +TVA

Ofertantii interesati, vor publica ofertele,  pe site-ul https://www.e-licitatie.ro la rubrica Proceduri de atribuire-cuparari directe-catalog de produse/serviii/lucrari. Oferta se posteaza in catalogul electronic SEAP, la codul CPV 34980000-0 Bilete de transport si va avea denumirea Bilete tern ADR N-V sau se trimit pe email la adresa secretariat@nord-vest.ro si/sau nicoleta.glodan@nord-vest.ro Nerespectarea denumirii poate duce la imposibilitatea selectarii ofertelor de catre autoritatea contractanta.

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Pretul cel mai scazut

Informatii suplimetare se pot obtine de la Autoritate Contractanta:ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3 , cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro in atentia Biroului de Achizitii Publice.

 

Termen depunere oferte 1.03.2017

Articolul anterior
Răspuns clarificări privind achizitia publica ETF
Articolul următor
Achizitie pentru servicii de audit financiar
Meniu
Sari la conținut