Achiziție de servicii de catering

Obiect achiziție: Servicii de catering pentru participanții la Forumul de Afaceri (Business Forum), prezentare oportunități de colaborare și finanțare și întâlniri bilaterale.

Descriere obiect achiziție (specificații tehnice):
Servici catering pentru un număr estimat de 50 persoane

  • Welcome Coffee, ora 08:30
    • Cafea espresso – 1/persoană
    • Apă plată (500 ml/persoană) – 1 buc/persoană
    • Patiserie dulce/sărată (aproximativ 100 g de persoană)
  • Business Lunch, ora 11:30

Oferta va cuprinde platouri în regim de bufet suedez care să includă 6-7 tipuri de aperitive atât cu carne cât și fără carne (ex: mini șnițel, tartine, brânză, legume etc); Desert.

Se vor asigura: fețe de masă, șervețele, pahare, lingurițe, farfurii, lingurițe/bețișoare de mestecat, tacâmuri

Locația: în Cluj-Napoca, la sediul NAGARRO, Str. Someșului nr. 14, etaj 5.

Termen de livrare/ prestare/ executare: 9 aprilie 2024.
Valoarea estimată fără TVA: 90 lei/persoană

Oferta financiară: se va specifica pentru fiecare serviciu în parte prețul unitar cu si fără TVA; cu TVA-ul defalcat de 9% sau 19% după caz.

Accesoriile de tipul – fețe de masă, veselă, pahare, tacâmuri, condimente etc. – vor fi asigurate în funcție de numărul de participanți comunicat de autoritatea contractantă și vor fi din materii prime regenerabile. Nu se acceptă pahare, cești, tacâmuri de unică folosință confecționate din plastic. De asemenea, se va asigura curățenia la locul servirii mesei.

Produsele care intră în componența serviciilor de „Welcome Coffee” și de „Business Lunch” trebuie să fie proaspete, bine preparate, calde sau reci, în funcție de preparat și de recomandarea de servire a acestuia, iar prestarea serviciilor trebuie să respecte normele stabilite de legislația în vigoare.
Numărul final de participanţi se va confirma cu o zi înaintea evenimentului, iar acesta poate fi mai mare sau mai mic faţă de numărul estimat inițial.

Termen de livrare/prestare/executare conform cu specificațiile tehnice

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Alte mențiuni: numărul exact de persoane va fi comunicat cu 1 zi înaintea evenimentului

Specificațiile tehnice care indică o anumită origine, sursă, producție, un procedeu special, o marcă de fabrică sau de comerț, un brevet de invenție, o licență de fabricație, sunt menționate doar pentru identificarea cu ușurință a tipului de produs și nu au ca efect favorizarea sau eliminarea anumitor operatori economici sau a anumitor produse. Aceste specificații vor fi considerate ca având mențiunea de “sau echivalent” și vor fi considerate specificații minimale din punct de vedere al performanței, indiferent de marcă sau producător.”

Contract: NU

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte: 04 Aprilie 2024

Articolul anterior
Colaborare inter-universitară prin programul francez CosmetoSciences pentru explorarea potențialului de cercetare și inovare în dezvoltarea de produse cosmetice
Articolul următor
Achiziție de servicii de formare profesională
Meniu
Sari la conținut