Achizitii servicii de catering

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Autotitate Contractanta, va invita sa participati la  achizitia publica pentru servicii de catering in vederea organizarii  evenimentului Reuniune de lucru privind prioritatea de investitii 3.2, din 7 iunie 2017.

 Numar estimativ de participanti: 15 persoane

Sursa de finantare: POR

Serviciile de catering vor consta se vor livra la sediul ADR N-V din Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr 3, pentru un numar estimativ de 15 persoane,

Pentru 15 persoane se vor asigura: cafea, lapte pentru cafea, zahăr, apă, sucuri (cola, portocale), ceai și patiserie dulce (25%), sărată (25%) cu ciuperci (25%) și cu carne (25%). Se vor asigura și şervețele, pahare, cești, căni (sau pahare plastic/hârtie), farfurii.

Valoarea estimata 900 lei +tva

Oferta financiară se întocmește în lei cu şi fără TVA şi va conţine costurile grupate astfel:

  • Cost catering/participant

Ofertanții interesați vor trimite ofertele pe email la adresele secretariat@nord-vest.ro și/sau nicoleta.glodan@nord-vest.ro. Limba de redactare a ofertei este limba română.

 

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut.

Informaţii suplimentare se pot obține de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email secretariat@nord-vest.ro/nicoleta.glodan@nord-vest.ro,  în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte 06.06.2017 ora 11

 

Articolul anterior
ANUNŢ DE ÎNCHIDERE PROIECT – „Sprijin financiar pentru ADR Nord-Vest în vederea îndeplinirii activităților delegate privind implementarea POSCCE în perioada 2016-2018“
Articolul următor
Achizitii servicii de catering
Meniu
Sari la conținut