Studiu privind schimbul de date dintre companiile europene

In vederea estimatii valorii economice a data sharing, Comisia Europeană elaboreaza studiu privind schimbul de date al companiilor europene. Studiul va încerca să cuantifice datele care sunt partajate (și cele care nu sunt partajate) între companiile independente din Europa (care nu sunt concurenți direcți), împreună cu oportunitățile de afaceri pierdute care rezultă din nepartajarea datelor. Scopul final al studiului este de a estima valoarea economică și potențialul schimbului de date în relațiile de tip business-to-business, precum și obstacolele și factorii de succes în acest sens.

Ca parte a cercetarii in acest sens, se lanseaza un sondaj pentru colectarea de informații și date de la companii din Europa (adică cele 28 de state membre ale UE, Islanda, Liechtenstein și Norvegia). Sondajul va fi deschis până la 15/11/2017.

Asigurarea unei rate ridicate de răspuns de la o gamă largă de companii din țări diferite este esențială pentru Comisia Europeană pentru a putea obține concluzii de incredere bazate pe dovezi. În acest sens, având în vedere condiția dvs. ca si o organizatie de rețea, considerăm că implicarea dvs. activă în efectuarea acestui sondaj este extrem de importantă și apreciem în prealabil ajutorul dvs.

 

Studiul are in vedere doar companii si poate fi accesat la:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/DataSharingEurope

 

Articolul anterior
NewGenerationSkills
Articolul următor
Achizitie cazare Craiova
Meniu
Sari la conținut