RegPol²

Răspunsuri socio-economice şi politice la  procesele  de polarizare regională în Europa Centrală şi de Est

reg_pol2

Proiectul are ca obiectiv principal educarea specialiştilor în procese complexe de luare a deciziilor privind politicile regionale, instruirea tinerilor cercetători în legătură cu problemele polarizării regionale precum şi îmbunătăţirea documentelor de programare.

RegPol2 pregăteşte 16 tineri cercetători pentru cariere în mediul academic, administraţie publică, societatea civilă şi sectorul privat. Instruirea pentru activitatea de cercetare este organizată în 3 pachete de lucru care includ proiecte de cercetare individuale, dar interconectate.

Perioada de implemetare 1 ianuarie 2014 – 31 decembrie 2017.

Proiectului RegPol2 este finanţat prin Acţiunile Marie Curie din Programul Cadru 7 al Uniunii Europene (FP7). ADR Nord-Vest având calitatea de partener asociat în cadrul proiectului nu dispune de un buget propriu, cheltuielile legate de implementarea proiectului fiind rambursate de partenerul din România, respectiv Universitatea  Babeş-Bolyai.

Proiectul este coordonat de Institutul de Geografie Regională Leibniz, consorţiul fiind unul larg format din opt parteneri  (universităţi, institute de cercetare) şi cinci parteneri asociați din şase ţări europene. Partenerii din România sunt Universitatea Babeș-Bolyai – Facultatea de Geografie şi Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Articolul anterior
TRAM
Articolul următor
InnoCap Transylvania 2015-2016
Meniu
Sari la conținut