“Reabilitare, modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 1” – Comuna Dragu, jud Zalău

Primăria comunei Dragu din judeţul Zalău, prin doamna primar Angelica Lazăr, a semnat în data de 9 decembrie 2019 contractul de finanţare pentru proiectul “Reabilitare, modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială nr. 1”, cod SMIS 120850 în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritara 10 – Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale, Operaţiunea: Creşterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Scopul proiectului îl constituie îmbunatatirea calităţii infrastructurii de educaţie şi a dotării Şcolii Gimnaziale nr. 1 cu clasele I-IV, conducând la creşterea calităţii procesului educaţional şi a accesului la educaţie obligatorie la nivelul Comunei Dragu.

Obiectivele specifice sunt:

  • Asigurarea condiţiilor preliminare în vederea consolidării şi reabilitării scolii.
  • Modernizarea şi extinderea clădirii Şcolii Gimnaziale nr. 1, crearea unor conditii optime pentru desfasurarea activitatilor educationale, dar şi pentru asigurarea conditiilor igienico-sanitare, atât pentru cadrele didactice cât şi pentru elevi.
  • Asigurarea unei educaţii de calitate pentru copii prin modernizarea cu echipamente şi dotări moderne şi performante

Perioada de implementare a proiectului este între 25.11.2016 – 31.12.2021.

Valoarea totală a proiectului: 3.025.763,15 lei, din care sprijin financiar nerambursarbil din Fondul European de Dezvoltare Regională 2.870.319,21 lei.

Articolul anterior
“Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din oraşul Şomcuţa Mare”
Articolul următor
Achiziție servicii de catering
Meniu
Sari la conținut