Proiecte Interreg Europe: noi întâlniri ale reprezentanților regionali

În data de 28 iulie 2021, ADR Nord-Vest a organizat a 4-a întâlnire semestrială a Comitetelor Regionale de Reprezentanți în cadrul proiectelor COHES3ION și IMPROVE, proiecte derulate prin Programul Interreg Europe.

Întâlnirea aferentă proiectului COHES3ION s-a desfășurat în format online reunind un număr de 14 reprezentanți (stakeholderi). A fost prezentat stadiul elaborării planului de acțiune regional (RAP) și etapele ce urmează a fi parcurse în următorul interval de timp.

Proiectul IMPROVE se află în etapa desfășurării atelierelor de evaluare reciprocă a exemplelor  de bune practici propuse de către fiecare partener din proiect, fiind în pregătire atelierul ce se va organiza de către partenerii din România. În cadrul reuniunii Comitetului Regional de Reprezentanți s-au punctat principalele concluzii ale atelierelor online derulate de partenerii din Bulgaria, Estonia și Spania în lunile februarie-iulie 2021.

Ambele proiecte vizează acțiuni legate de Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii Nord-Vest 2021-2027.

Articolul anterior
Câștigătorii voucherelor creative și lansarea cererilor de ofertă pentru servicii culturale și creative – Etapa II a Apelului Regional de Vouchere Creative
Articolul următor
Achiziţie servicii de organizare evenimente
Meniu
Sari la conținut