Design4Enterprises – Training destinat IMM-urilor inovative

Design4Enterprises

O gamă completă de cursuri gratuite oferite de Comisia Europeană pentru dezvoltarea conceptului “design-driven-innovation” (inovare orientată pe design)  – soluție pentru creșterea competitivității, eficienței și durabilității IMM-urilor europene. http://www.designforenterprises.eu/

Comisia Europeană a lansat programul Design for Enterprises#Design4Enterprises, constând dintr-un un set complet de cursuri referitoare la design-driven-innovation. Toate cursurile sunt oferite gratuit, cu  prioritate IMM-urilor care  doresc să își dezvolte competențele în managementul proiectării.

Programul este orientat către design ca element esențial în strategiile de dezvoltare ale IMM-urilor în condițiile pieței globale de astăzi. Design-driven-innovation nu este doar o modalitate formală de a crește atractivitatea produselor și serviciilor, ci și o cale de a folosi materiale noi și tradiționale, noi instrumente pentru producție și procese, precum și o metodă de abordare inovatoare pentru mai buna înțelegere a nevoilor clienților.

Vă invităm să participați la primul curs, care va avea loc în data de 20 aprilie 2017 la Cluj-Napoca, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest – punct de contact al Rețelei Europene pentru Întreprinderi – Enterprise Europe Network (EEN).

Înregistrarea se poate face pe link-ul

http://www.designforenterprises.eu/evrplus_registration/?action=evrplusegister&event_id=24

activând butonul “Register” din partea de jos a paginii.

Mai multe informații se pot obține contactând echipa EEN din cadrul ADR Nord-Vest, email: bisnet@nord-vest.ro, persoane de contact Michaela Mihailescu, tel. +40-755-777.019 și Ioana Pavel, tel. +40-755-777.040.

 

Articolul anterior
Conferința Cities of Tomorrow #5: Regiuni, orașe & comunități competitive
Articolul următor
AMPOR – Modificarea Ghidului Solicitantului pentru apelurile de proiecte POR 3.1/B/1 – Cladiri publice
Meniu
Sari la conținut