LANSAREA LABORATORULUI METROPOLITAN DE INOVARE SOCIALĂ CLUJ

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest împreună cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj lansează joi, 29 martie, la ora 11:00 la Bastionul Croitorilor un program inedit de învățare care va ajuta tinerii din Cluj să înțeleagă ce înseamnă un start-up, care este diferența dintre antreprenoriat și antreprenoriat social și ce legătura există între inovarea socială și o afacere de succes.

În cadrul evenimentului participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu András Farkas, co-fondator al Grupului PONT, unul din liderii inovării sociale în domeniul tineretului din România, inițiatorul și coordonatorul candidaturii Clujului pentru Capitala Europeană a Tineretului și coordonator al Rețelei Capitalelor Europene ale Tineretului.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului NewGenerationSkills, finanțat prin Programul Transnațional Dunărea 2014-2020 și implementat la nivel local de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și Asociația Zona Metropolitană Cluj. Principalul obiectiv al proiectului este să îmbunătățească mecanismele existente de cooperare între principalii actori de plan local (mediul de afaceri, organizații de tineret, mediul universitar, municipalitate etc.) în vederea realizării unei rețele transnaționale de “laboratoare de inovare”.

Laboratorul metropolitan de inovare socială Cluj va sprijini tinerii cu vârste cuprinse între 19-29 ani pentru a face primii pași în universul antreprenoriatului. De asemenea laboratorul va contribui la consolidarea legăturilor dintre antreprenorii locali și tinerii care vor participa în program, va oferi un program de mentorat pentru facilitarea dezvoltării de noi idei în domeniul inovării sociale și va oferi acces la un spațiu comun de lucru și la diverse echipamente ICT.

Pentru mai multe informații te invităm la evenimentul de lansare al Laboratorului metropolitan de inovare socială Cluj! înscrie-te aici https://tinyurl.com/y8lxgzdb.

Articolul anterior
Sediile IPJ Cluj și DJI Cluj, mai eficiente energetic prin REGIO 2014-2020
Articolul următor
Achizitie servicii de reinnoire a semnaturii electronice -3 buc
Meniu
Sari la conținut