4 unitati de primiri urgente din Transilvania de Nord pot accesa finantari de pana la 1,5 milioane Euro pentru reabilitare si dotare !

4 unitati de primiri urgente din Transilvania de Nord pot accesa finantari de pana la 1,5 milioane Euro pentru reabilitare si dotare !
Este vorba de UPU din cadrul spitalelor de urgenţă Bistrița, Zalău, Satu-Mare si Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca.

Autoritatea de  Management POR a lansat azi Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR – Axa prioritară 8 – ”Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati, Obiectivului Specific 8.2. „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență”.

Ghidul pentru Apelul P.O.R/2017/8/8.1/8.2.B/1/7 regiuni – cod apel POR/180/8/2 pentru proiecte implementate în regiunile Nord Vest, Nord Est, Vest, Sud Vest Oltenia, Sud Muntenia, Sud Est, Centru se poate descarca de aici

Pentru a fi eligibil, proiectul trebuie să se regăsească pe lista proiectelor prioritare preindentificate de către Ministerul Sănătății.

Patru unităţi din regiunea noastră se află pe lista menţionată:

 

Bistrita Nasaud Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistrița
Salaj Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău
Satu Mare Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu-Mare
Cluj Unitatea functională regională de urgență : Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj Napoca

 

Articolul anterior
Conferinţa Smart Regional Development – investiţii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale
Articolul următor
Achizitie servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut