INNO.ro este platforma de promovare a instrumentelor de finanțare pentru mediul de afaceri îşi propune să redefinească interacţiunile din mediul de afaceri

Platforma INNO- rethinking business networks- s-a născut din nevoia de aliniere a mediului de afaceri la tendinţele actuale manifestate la nivel global şi îşi propune să redefinească interacţiunile specifice unei mediu de afaceri performant şi inovativ, prin mutarea acestora, pe cât posibil, din offline în online. Ne propunem crearea unui ecosistem online care să pună în contact, uşor şi eficient, toate tipurile de stakeholderi.

Primii paşi spre online vor avea însă loc în offline. Considerăm oportună o întâlnire cu acei actori ai ecosistemului care trebuie să îşi asume rolul de „early adopters” şi a căror contribuţie este esenţială în redefinirea interacţiunilor din mediul de afaceri.

Inițiem o primă întâlnire de lucru adresată băncilor din ecosistem, cu parteneriat încheiat sau viitoare partenere, în data de 13 martie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Sala Regio (Calea Dorobanţilor, nr. 3). Scopul este prezentarea platformei şi a funcţionalităţilor acesteia, sublinierea avantajelor pe care le oferă actorilor ecosistemului, un rol important avându-l chiar instituțiile băncare. În cadrul întâlnirii dorim să reușim aprofundarea interacțiunii pentru creare de conţinut- etape de parcurs şi efecte generate- precum și obținerea unui feedback, la cald,  referitor la soluţiile propuse prin intermediul platformei, cu un focus special asupra secțiunii Finanțări și proiecte.

Vă aşteptăm, miercuri 13 martie, începând cu ora 13,30 pentru a vă prezenta platforma Inno.ro. Va fi o prezentare dedicată secțiunii finanțărilor bancare și inovatoare şi a modul în care aceasta poate fi folosită ca un instrument de marketing inovativ. Întâlnirea ne dorim să fie definită prin eficiență și dinamism, motiv pentru timpul dedicat interacțiunii pe baza celor prezentate se va întinde pe parcursul a maxim 2 ore.

Cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea până vineri, 8 martie 2019, la adresa de e-mail: anca.roman@nord-vest.ro.

Articolul anterior
#newgenerationskills – Întâlnirea organizațiilor membre ale Federației Tinerilor din Cluj
Articolul următor
INNO – rethinking business networks – platforma de promovare a proprietăților dedicate investițiilor
Meniu
Sari la conținut