Corrigendum nr. 1 pentru GHIDUL SIMPLIFICAT Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, ” Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”

ADR North-West public Corrigendum no. 1 for GHIDUL SIMPLIFICAT Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, ” Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”, și anexele aferente, prin care modifică termenul limită de depunere a fișelor de proiect, dar sunt aduse și o serie de modificări ghidului simplificat. Noul deadline pentru depunerea fișelor de proiect din domenii aferente specializării inteligente este 7 ianuarie 2021, ora 12.00.

*Notă de completare din data de 29.12.2020 – ADR Nord-Vest publică Nota de completare la Corrigendum nr. 1 pentru GHIDul SIMPLIFICAT Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, ” Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”, pentru corelarea în ansamblu a conținutului ghidului și a anexelor acestuia, mai exact, pentru corelarea Anexei nr. 2 „Grila de evaluare” cu modificările propuse în Corrigendumul nr. 1. A se consulta Anexa 2. Grila de evaluare_NV_corrigendum 1 anexată prezentei note de completare.

Please see all the changes proposed by Corrigendum no. 1.

We remind you:

All the details related to the submission and selection process of the project sheets can be found in the Simplified Guide, which can be consulted below.

Cu o alocare de 10.319.095 RON pentru regiunea de dezvoltare Nord-Vest,  Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Administrator al schemei de Ajutor de Minimis la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest, va finanţa elaborarea următoarelor tipuri de documentații tehnico-economice pentru proiectele din domenii aferente Specializării Inteligente:

 • feasibility study or approval documentation for intervention works, as the case may be;
 • project for the authorization/cancellation of the execution of the works;
 • the technical execution project.

Optionally, support can also be requested for documentation such as: business plan; marketing study; opportunity study; geotechnical study; study for obtaining environmental agreements/consent; archaeological study, hydrological study; topographic study; cadastral documentation; as well as any other categories of studies and documentation for obtaining approvals/authorizations that are necessary for the implementation of projects in areas related to Intelligent Specialization.

The categories of eligible beneficiaries, according to GEO 88/2020, are:

 • territorial administrative units in partnership with universities, research institutes, NGOs, other public or private research-development-innovation entities, micro-enterprises/small, medium and large enterprises;
 • partnerships between universities, research institutes, NGOs, other public or private research-development-innovation entities, micro-enterprises and/or small, medium and large enterprises;
 • universities,
 • research institutes,
 • NGOs,
 • other public or private research-development-innovation entities,
 • micro enterprises
 • small, medium and large enterprises.

For additional information please contact us by e-mail at: inno@nord-vest.ro.

Previous Post
Corrigendum nr. 1 pentru GHIDUL SIMPLIFICAT Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, ” Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă”
Next Post
CONFERINȚĂ EUROPEANĂ PE TEME DE REVITALIZARE A PATRIMONIULUI ISTORIC
Menu
Skip to content