Concursul cu premii „My Europe-My Future” dedicat tinerilor și jurnaliștilor

contest "My Europe-My Future" este dedicat tinerilor și jurnaliștilor din regiunea Nord-Vest, judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Concursul va avea 2 secțiuni: Tineret European ( pentru tineri între 16-30 ani care locuiesc sau studiază în regiune) și Jurnalist European (pentru jurnaliștii care locuiesc sau lucrează în regiune).

Fiecare participant la concurs poate participa cu un eseu, de maxim 5 pagini, respectiv un portofoliul jurnalistic de 3 articole publicate, din ultimii 3 ani, care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană, viitorul Europei și a României în Europa.

Organizatorul îndeamnă participanții să transmită lucrări cât mai imaginative, care să aibă elemente vizuale și multimedia, adaptate la noile medii de comunicare.

Fiecare candidatura la concurs va fi însoţită de un CV din care să rezulte clar:

·       vârsta participantului, localitatea, calitatea de student sau elev de liceu– pentru categoria Tineret;

·       calitatea de jurnalist, publisher, blogger, contributor – pentru categoria Jurnalist European.

Candidaturile vor fi transmise la email comunicare@nord-vest.ro, până la data de 31 iulie 2018.

Primele 10 cele mai reușite eseuri de la categoria Tineret European vor fi publicate pe site-ul Centrului Europe Direct și promovare în social media, https://www.facebook.com/europedirect.cluj/, intr-o secţiune specială.

 Află mai multe despre concurs: 

 1. Organizator

Organizatorul concursului este Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest prin Centrul Europe Direct Transilvania de Nord.

 2. Durata concursului

 Concursul se va desfăşura în perioada 15 mai – 31 iulie 2018.

 3. Derularea concursului

Concursul este organizat si se desfasoara in mediul online pe site-ul internet   și www.facebook.com, la adresa http://europedirect.nord-vest.ro/  șhttps://www.facebook.com/europedirect.cluj/

4. Mecanismul concursului

contest "My Europe-My Future" este dedicat tinerilor și jurnaliștilor din regiunea Nord-Vest, judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Concursul va avea 2 secțiuni: Tineret European și Jurnalist European.

Fiecare participant la concurs poate participa cu un eseu, respectiv un portofoliu jurnalistic de 3 articole publicate,  care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană, viitorul Europei și a României în Europa.

Organizatorul îndeamnă participanții să transmită lucrări cât mai imaginative, care să aibă elemente vizuale și multimedia, adaptate la noile medii de comunicare.

Fiecare candidatura la concurs va fi însoţită de un CV din care să rezulte clar vârsta participantului, calitatea de student sau elev de liceu, anii terminali – pentru categoria Tineret; calitatea de jurnalist, publisher, blogger, contributor – pentru categoria mass-media.

 

Premiu:

 

Juriul va determina 10 eseuri, respectiv 3 portofolii jurnalistice ca finaliste, pe baza votului unui juriu care va fi format din 5 persoane. Se vor puncta cu note de la 1 la 10 următoarele elemente obligatorii: relevanța pentru subiect, calitatea și claritatea textului, caracterul inovativ.

 

Câștigători vor fi 5 participați de la categoria Tineret European și 1 de la categoria Jurnalist European.

 

Cei 6 câștigători vor fi premiați prin asigurarea participării  la un eveniment internațional pentru tineret, care va avea loc la Veliko Tarnovo, Bulgaria, în toamna 2018.

 

Juriu:

Angajaţi și colaboratori ai Centrului Europe Direct Transilvania de Nord vor juriza şi supraveghea întreaga activitate, precum şi îndeplinirea condiţiilor obligatorii de către participanţi.

 

Locul si data premierii: 15 septembrie 2018,  Cluj Napoca

5. Regulamentul Concursului

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul http://europedirect.nord-vest.ro/  cat si pe pagina de facebook a Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, şi poate fi consultat şi în forma tipărită la sediul ADR Nord-Vest , Biroul de Comunicare și Mass-media, B-dul Dorobanților, Nr. 3, Cluj-Napoca, Cluj între orele 8:30 – 16:30, de luni până vineri.

Regulament întocmit în data de 14 mai 2018.

6. Litigii

Toate textele și imaginile transmise în cadrul concursului vor putea fi folosite de organizator in scopuri de promovare a proiectului Europe Direct Transilvania de Nord, in mediu online, cu menționarea autorului.

In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 7.  Diverse

 Organizatorul are dreptul sa decida in orice moment incetarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata la adresa https://www.facebook.com/europedirect.cluj/ .

Prin participarea la concurs, competitorii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm sa ne scrieţi pe adresa de e-mail: europedirect@nord-vest.ro

 

 

 

Previous Post
REGIO: Corrigendum nr. 1 la Ghidul specific al solicitantului , 8.1.A – Ambulatorii , Axa prioritară 8, Prioritatea de investiții 8.1
Next Post
Newsletterul Programului Operațional Comun România – Ucraina 2014 – 2020
Menu
Skip to content