Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a lansat Platforma de Monitorizare REGIO

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 24 – 25 septembrie 2018 în Cluj-Napoca Ediţia 2018 a Zilelor REGIO, un eveniment dedicat promovării Programului Operațional Regional.

Ziua de 24 septembrie 2018 a fost dedicată lansării unui nou instrument de monitorizare, comunicare și relaționare cu beneficiarii programului REGIO – Platforma de Monitorizare REGIO. Instrumentul nou lansat reprezintă un sIstem informatic complementar față de MySMIS2014 și oferă beneficiarului suportul pentru gestiunea operațională a proiectelor din perspectiva achizițiilor, a cererilor de rambursare și plată, a graficului de execuție din perspectivă valorică, dar și a comunicării eficiente cu Organismul Intermediar POR. Începând cu octombrie 2018, moment din care platforma va fi disponibilă, beneficiarii vor obține informații în timp real despre stadiul implementării proiectelor finanțate prin REGIO 2014-2020 pentru a îmbunătăți procesul de

gestionare a implementării proiectelor. Scopul platformei este de a simplifica munca echipelor de proiect.

Tot luni, 24 septembrie 2018 a avut loc festivitatea de premiere a beneficiarilor REGIO – Programul Operaţional Regional. Au fost premiați atât beneficiarii publici, cât și cei privați pentru proiecte din domeniile inovării, proceselor tehnologice complexe, producţiei dar şi pentru proiectele cu cea mai mare valoare a granturilor, cu cele mai multe contracte de finanţare semnate, pentru proiecte de mobilitate urbană şi regenerare urbană. De asemenea, au fost premiați și beneficiarii cu cele mai bune proiecte în domeniul conservării, protejării, promovării şi dezvoltării patrimoniului natural şi cultural.

Previous Post
Purchase of catering services
Next Post
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a lansat Platforma de Monitorizare REGIO
Menu
Skip to content