Economia Circulară și oportunități de dezvoltare durabilă prin Programul de Accelerare C-Voucher de susținere a IMMurilor

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Institutul pentru Cercetări în Economia Circulară și Mediu “Ernest Lupan”, organizează evenimentul de informare pe teme de economie circulară, conform Agendei, în data de 15 octombrie 2018, între orele 9:00 – 12:00, în Sala Mare a Prefecturii Cluj, Bd. 21 Decembrie 1989, nr 58.

Înscrierile pentru participare se fac on-line la acest link:  https://goo.gl/forms/wEB55WThEE4AXG1v1

În cadrul evenimentului se va prezenta Programul de Accelerare C-Voucher de susținere a IMMurilor care doresc să dezvolte și să asimileze inovații în cadrul fluxului tehnologic sau de producție, oportunitate de finanțare derulată prin ADR Nord-Vest cu finanțare europeană, din Programul de cercetare – inovare Horizon 2020.

Programul de Accelerare C-Voucher, lansat la nivel european în 1 octombrie 2018, se adresează întreprinderilor din industria prelucătoare, industria agro-alimentară, industria textilă, sănătate și domeniul apei care doresc să-și optimizeze afacerea contribuind la impactul asupra mediului prin prelungirea duratei de viată a produselor, reutilizarea deșeurilor generate sau alte metode care se subscriu economiei circulare.

4,2 milioane de euro vor fi alocați pe bază de competiție către 66 de firme din Europa ce vor fi incluse în Programul de Accelerare, beneficiind de servicii mentorat și coaching pentru asistență organizațională timp de 1 an precum și de vouchere de inovare tip grant – maxim 60.000 euro per companie, pentru soluții tehnologice și servicii inovative.

Programul se va adresa indirect și furnizorilor de soluții tehnologice care să asiste firmele în dezvoltarea inovației și acomodarea modificărilor ce vor surveni, precum universități și institute de cercetare, furnizori de soluții digitale.

Documentația aferentă Ghidului Solicitantului se regăsește aici: https://smes-open-call.fundingbox.com/

Articolul anterior
Achizitie servicii caterig
Articolul următor
Servicii de certificare a semnaturii electronice -1 buc KIT
Meniu
Sari la conținut