„Digitalise SME” – Proiect pilot creat la solicitarea Parlamentului European și finanţat de UE!

„Digitalise SME”, https://digitalisesme.eu,  este un proiect pilot creat la solicitarea Parlamentului European și finanţat de UE. Proiectul urmărește digitalizarea întreprinderilor de dimensiuni mici și medii pentru a le conferi capacitatea de a își extinde oferta la nivel international.
Membrii consorțiului de proiect vor selecta 120 de experți digitali, numiți “Digital Enablers“. Aceștia se vor alătura pentru o lună IMM-urilor și întreprinderilor mari dintr-o altă țară europeană decât cea de proveniență pentu a-și oferi serviciile de asistență privind digitalizatea afacerii. Experții digitali vor concepe un plan de digitalizare personalizat procedurilor interne și pieței căreia fiecare companie i se adresează. Pe parcursul colaborării expertul digital este remunerat din bugetul proiectului, iar serviciile de cazare și masă îi vor fi furnizate de către compania gazdă.
Proiectul facilitează o relație reciproc avantajoasă, expertului digital i se facilitează accesul într-o companie și pe o piață externă care corespunde expertizei sale, iar companiile beneficiază de un serviciu extrem de util actualei dinamici economice.
Compania românească IceBerg din Brașov alături de alte patru hub-uri de inovare digitală din Germania, Spania, Olanda și Cehia implementează proiectul ”Digitalise SME” și în România. Prin intermediul platformei www.iceberg.ro/digitalisesme, atât companiile cât și experții digitali din țara noastră pot obține toate informațiile necesare și se pot înscrie.
Rezultatele urmărite prin derularea acestui proiect vizează crearea unei platforme care să reunească experții digitali și IMM-urile interesate de transformare digitală din toată Europa.

Articolul anterior
ACHIZITIE SERVICII DE CATERING SI INCHIRIERE SALA DE EVENIMETE
Articolul următor
Lansăm INNO.RO!
Meniu
Sari la conținut