Corrigendum nr. 2 pentru apelul de preselecţie dedicat proiectelor de inovare din domeniile specializării inteligente

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi echipa INNO anunţa publicarea Corrigendumului nr. 2 pentru „Apelul de preselecţie a portofoliului de proiecte integrate pe domeniile de specializare inteligentă”.

Modificările propuse de corrigendum vizează pragurile valorice minime şi maxime pentru cele două tipuri de proiecte: tip A şi tip B (mari şi mici). Modificările sunt direct legate de un proiect de OUG privind măsuri pentru pregătirea portofoliului de proiecte destinat finanțării din fonduri europene, pentru perioada de programare 2021-2027 și de modificarea și completarea unor acte normative. 

Depunerea fişelor de proiect se face exclusiv online, pe platforma Inno Rethinking Business Networks, Modulul “Finanţări şi Proiecte”, Secţiunea „Proiecte Specializare Inteligentă”. 

Corrigendumul nr. 2 şi documentele modificate conform acestuia pot fi descărcate de pe pagina Apelului de preselecţie: www.inno.ro/ro/finantari-si-proiecte/proiecte-specializare-inteligenta/.  

Articolul anterior
Corrigendum nr. 2 pentru apelul de preselecţie dedicat proiectelor de inovare din domeniile specializării inteligente
Articolul următor
A fost semnat contractul aferent proiectului „Creşterea mobilităţii urbane prin extinderea şi crearea benzilor dedicate transportului în comun in Municipiul Baia Mare”
Meniu
Sari la conținut