CORRIGENDUM 1 (INCLUSIV ACTUALIZARE ANEXE) – APELUL 2 DESCHIS PENTRU COMPLETAREA PROIECTELOR STRATEGICE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ A REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST

În urma observațiilor primite și a constatărilor interne de la demararea Apelului 2 de preselectie, s-a considerat necesară și relevantă o revizuire a procedurii de preselectie.

Astfel, Agentia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, revine cu Corrigendumul nr. 1 pentru apelul de preselecţie a ideilor de proiecte publicată în data de 18 decembrie 2018 (http://www.nord-vest.ro/apelul-2-deschis-pentru-completarea-proiectelor-strategice-de-specializare-inteligenta-a-regiunii-de-dezvoltare-nord-vest/).

Cei interesaţi pot depune astfel Cereri de preselecţie până la data de 1 februarie 2019 (inclusiv), utilizând documentele atașate.

Înainte de a completa formularele vă rugăm să citiţi cu atenţie textul apelului în vederea sprijinirii potenţialilor promotori de idei de proiecte în creionarea ideilor. Toate aceste documente pot fi descărcate de mai jos.

 

NOTĂ: Documentaţia aferentă procedurii de pre-selecţie incluzând prezentul Corrigendum nr. 1 a fost avizată de către Comitetul Director al Strategiei de Specializare Inteligentă, fiind transmisă inclusiv către Autoritatea de Management a programului. Vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune a paginii noastre de web pentru a fi la curent cu eventuale modificări ale documentaţiei aferente procedurii.

Corringendum 1 Procedura pre-selectie publicata

Apel 2_specificatii_preselectie_RIS3

Anexe apel 2 – Corrigendum 1 – Procedura pre-selectie_publicata

Articolul anterior
A doua întâlnire a reprezentanților Băncii Mondiale cu mediul academic și de cercetare din Regiunea Nord-Vest
Articolul următor
CORRIGENDUM 1 (INCLUSIV ACTUALIZARE ANEXE) – APELUL 2 DESCHIS PENTRU COMPLETAREA PROIECTELOR STRATEGICE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ A REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST
Meniu
Sari la conținut