CORRIGENDUMUL NR.1 LA APELUL DESCHIS PENTRU IDENTIFICAREA PROIECTELOR STRATEGICE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ A REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST

În lumina publicării Hotararii de Guvern nr 207/2018, care stabileşte ziua de 30 aprilie 2018 zi liberă, zi stabilită iniţial în apel ca termen de transmitere a cererilor de preselecţie, precum şi a observațiilor primite de la potențialii promotori de proiecte, referitoare la punctul V. din Apelul de preselectie, considerăm relevantă şi necesară o revizuire a procedurii de preselectie.

Astfel, Agentia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, revine cu Corrigendumul nr. 1 pentru procedura de preselecţie a ideilor de proiecte publicată în data de 20 martie 2018 (https://www.nord-vest.ro/apel-deschis-pentru-identificarea-proiectelor-strategice-de-specializare-inteligenta-a-regiunii-de-dezvoltare-nord-vest/.

Cei interesaţi pot depune astfel Cereri de preselecţie până la data de 04 mai 2018 (inclusiv), utilizând formularul Cererii de preselecţie (.docx) şi Formularul bugetului detaliat (.xls).

Înainte de a completa cele două formulare vă rugăm să citiţi cu atenţie textul apelului şi specificaţiilor elaborat în vederea sprijinirii potenţialilor promotori de idei de proiecte în creionarea ideilor. Toate aceste documente pot fi descărcate de mai jos.

NOTĂ: Documentaţia aferentă procedurii de pre-selecţie incluzând prezentul Corrigendum a fost avizată de către Comitetul Director al Strategiei de Specializare Inteligentă, fiind transmisă inclusiv către Autoritatea de Management a programului. Vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune a paginii noastre de web pentru a fi la curent cu eventuale modificări ale documentaţiei aferente procedurii.

Apel_specificatii_preselectie_RIS3

Corrigendum nr. 1_Sinteza modificari procedura

Formular_Buget_preselectie_RIS3

Formular_Cerere preselectie_RIS3

Articolul anterior
Achizitie de servicii postale si de curierat rapid
Articolul următor
CORRIGENDUMUL NR.1 LA APELUL DESCHIS PENTRU IDENTIFICAREA PROIECTELOR STRATEGICE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ A REGIUNII DE DEZVOLTARE NORD-VEST
Meniu
Sari la conținut