Achiziție servicii rezervare sală pentru organizare workshop

Obiect achiziție: Achiziție servicii rezervare sală pentru organizare workshop pe tema internaționalizării, pitchingului și atragerii investițiilor cadrul programului de accelerare EIT Health Drive.

Scopul achiziției: închirierea unei săli de desfășurare a unui workshop pe tema internaționalizării, pitchingului și atragerii investițiilor cadrul programului de accelerare EIT Health Drive. Workshopul va ajuta start-upurile din programul de accelerare să-și îmbunătățească aptitudinile de pitching, strategia de atragere a investițiilor și strategia de internaționalizare. Totodată, acestea vor avea ocazia să exerseze și să primească feedback pe pitchul pe care vor trebui să-l susțină în cadrul evenimentului demo day.

Agendă propusă eveniment 08.09.2023 – demo day intern:

  • 9:00 – 12:00 – Pitching & feedback
  • 12:00 – 13:00 – Gustare – platouri
  • 13:00 – 15:00 – Pitching & feedback

Perioada: 08.09.2023, durata unei întâlniri: 6 ore

Locație: Cluj-Napoca, locația la mai puțin de 1.2 km de sediul secundar ADR Nord-Vest (Calea Dorobanților 3)

Sala dotată cu acces internet de mare viteza Wi-Fi / Lan // Aer condiționat / climatizare // Videoproiector si ecran proiecție electric // Flipchart si consumabile // Sonorizare // Asistenta tehnica //Capacitate minim 70 locuri, cu posibilitate de amenajare tip insule sau teatru/după nevoi // Zonă de coffee break și prânz în proximitatea sălii

Valoarea estimată: 950 lei fără TVA

 Contract: NU

Termen de livrare/prestare/executare conform cu specificațiile tehnice

Alte mențiuni:

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Termen limită de depunere a ofertelor: 31.08.2023 ora 24.00

Ofertele se trimit pe email la adresa achizitii@nord-vest.ro

Limba de redactare a ofertei este limba română.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii @ nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Articolul anterior
Evenimentul LevelUP x iScale realizat de către departamentul inovare și atragerea investițiilor – INNO
Articolul următor
Ghidul Solicitantului 131.A – Investiții productive inovatoare pentru microîntreprinderile din Regiunea de Dezvoltare Nord Vest a fost lansat astăzi, 30 august 2023, de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (REGIO Nord-Vest)
Meniu
Sari la conținut