Achiziție servicii de Team building

Privind achiziţia de: servicii organizare Team building

Obiectul referatului/achiziției: Achiziţia de servicii organizare team building

Cod CPV: 60170000-0, 55100000-1, 55300000-3, 55120000-7, 79951000-5

Scopul achiziției: Achiziţionarea de servicii organizare team building pentru angajaţii ADR N-V

  • Îmbunătățirea relațiilor intra/ inter-grupuri / direcții / departamente;
  • Îmbunătățirea comunicării pe orizontală și pe verticală în cadrul organizației;
  • Încurajarea participării, colaborării și lucrului în echipă;
  • Facilitarea schimbului de opinii, idei etc.;

Locaţia: Municipiul Oradea

Perioada: 1-2 Aprilie 2022

Valoarea estimata fara TVA: 95.000 lei

Agenda Evenimentului

Vineri, 1 Aprilie

8:30 Plecare din Cluj-Napoca
11:30 Check-in Hotel
12:00 Prânz
13:00 Seminar POR 2014 – 2020 – Prima parte
14:30 Coffee Break
15:00 Activități de Team Building (furnizor extern)
18:00 Seminar POR 2014 – 2020 – A doua parte
20:00 Cină festivă

Sâmbătă, 2 Aprilie

 9:00 Seminar POR 2014 – 2020
12:00 Prânz
13:00 Plecare spre Cluj-Napoca

1.Deplasarea

Se va realiza în grup mare (autocar) în funcție de numărul final de participanţi.

  • Se va prezenta oferta de preț pentru transportul cu autocare, clasificare de categoria I, pentru maximum 125 de participanți;
  • Durata: 2 zile, după cum urmează:
    • 1 Aprilie 2022: Cluj-Napoca – Mun. Oradea;
    • 2 Aprilie 2022: Mun. Oradea  – Cluj-Napoca.

Autoritatea contractantă nu asigură cazarea și masa șoferilor pe perioada evenimentului.

2. Specificaţii minimale pentru cazare, activități și masă

  • Se solicită cazare pentru fiecare participant pentru o noapte, regim single, cu mic dejun (2 Aprilie), două prânzuri incluse (1 Aprilie și 2 Aprilie) și cină festivă (1 Aprilie), într-o singură structură de cazare clasificată conform legislației în vigoare, cu recomandări: nota minimă 7.5 pe booking.com. Serviciile de cazare vor asigura și accesul la o piscină interioară sau exterioară cu apă încălzită sau geotermală. Se va asigura parcare pentru autocare și autoturismele participanților în limita locurilor disponibile.
  • Pentru serviciile de cazare se va prezenta diagrama de cazare, semnată şi ștampilată de unitatea de cazare. Aceasta va cuprinde numele persoanelor care au beneficiat de cazare, astfel încât să reflecte asigurarea cazării participanţilor cu evidenţierea corectă a numărului de camere tarifate şi perioada de cazare.
  • Structura de cazare va dispune de restaurant cu o capacitate de aproximativ 125 de persoane pentru mic dejun și prânz. În această locație se va organiza o cină festivă conform cerințelor prevăzute la punctul 3 de mai jos.
  • Sală de evenimente cu o capacitate de aprox. 125 de persoane pentru organizare activități de team building conform cerințelor de la punctul 4. Sala va fi amenajată în stil ballroom și va dispune de sistem de proiecție (proiector și ecran).
  • Sonorizare (boxe, microfoane wireless, mixer audio, echipamente pentru redarea sunetului) pe parcursul cinei festive și ulterior acesteia,  de mimimum 8 ore. Se va asigura transportul, montajul și reglarea echipamentelor, acestea trebuie să corespundă, tehnic și calitativ, spațiului dedicat realizării evenimentului.
  • Oferta se va prezenta având în vedere prețul pentru fiecare serviciu/participant pentru un număr estimat de 125 de persoane conform cerințelor de la punctul 5. Numărul final al participanților se va anunţa cu minimum trei zile înaintea evenimentului.

3. Meniu

  • Ziua 1

      –   Masa de prânz se va servi în aceeași locație în care se află și unitatea de cazare din Mun. Oradea. Restaurantul/sala de mese va dispune de o capacitate de cel puțin 125 de persoane. Oferta va include un meniu complet: supă, fel principal, garnitură pentru fel principal, produse de panificație, desert,  apă plată/minerală. De asemenea, va fi inclusă și o variantă de meniu de post/vegetarian.

  • Bufet Coffee Break, amenajat în zona desinată activității de team building, pentru 125 de persoane:
    • Cafea, lapte, pahare/cești , zahăr alb/brun;
    • Apă minerală plată și carbogazoasă;
    • Ceai 3 varietăți, apă fierbinte, zahăr alb/brun;
    • Șervețele, lingurițe sau accesorii de plastic pentru amestecarea conținutului băuturilor îndulcite.
  • Cina festivă va avea loc în aceeași locație în care se află și unitatea de cazare din Mun. Oradea. Restaurantul/sala de mese va dispune de o capacitate de cel puțin 125 de persoane. Oferta va include un meniu complet: platou cu aperitive, fel principal, garnitură pentru fel principal, produse de panificație, tort, fructe, selecție de băuturi răcoritoare, apă plată/minerală. De asemenea, va fi inclusă și o variantă de meniu de post/vegetarian. Mesele vor fi decorate cu lumânări și aranjamente florale.
  • Ziua 2

      –  Mic dejun de tip continental: brânzeturi, mezeluri, omletă, cereale, dulceață, unt, prăjituri, preparate de panificație, lapte, ceai, cafea, sucuri naturale, apă minerală/plată.

     –  Masa de prânz se va servi în aceeași locație în care se află și unitatea de cazare din Mun. Oradea. Restaurantul/sala de mese va dispune de o capacitate de cel puțin 125 de persoane. Oferta va include un meniu complet: supă, fel principal, garnitură pentru fel principal, produse de panificație, desert,  apă plată/minerală. De asemenea, va fi inclusă și o variantă de meniu de post/vegetarian.

a. Structura meniu

Mesele de prânz vor include mâncare caldă, desert și băuturi nealcoolice.

  • Cina va cuprinde un pachet complet destinat unei cine festive și program muzical .

În funcţie de numărul solicitărilor se va asigura şi variantă de meniu vegetarian/de post.

Numărul de participanți se va anunţa cu minimum trei zile înaintea evenimentului. Va fi achitată contravaloarea serviciilor efectiv prestate(activități, transport, masă, cazare), pe baza listei de participanţi semnată.

Lista de prezență va conține defalcat serviciile de transport, cazare și cele de masă, pentru fiecare zi în parte, de care va beneficia fiecare participant. În lista de prezență fiecare participant va semna pentru fiecare din serviciile de care va beneficia conform tabelului de mai jos.

Nume&PrenumeFuncțieTel/emailTransportCazarePrânz Ziua 1 & Activitate TBCina FestivăPrânz ziua 2Semnătură
         

4. Activități de team building indoor cu traineri specializați ziua 1 (2,5 ore)

Obiective:

  • autocunoaștere și cunoașterea membrilor echipei
  • orientarea echipei spre obiective comune
  • creșterea gradului de încredere în colegi și organizație

            Grup țintă: personalul ADR Nord-Vest:

Femei/bărbați

  • Femei: 60 %;
  • Bărbați: 40 %;

Grupe de vârstă

  • sub 35 ani: 30%;
  • între 36 – 45 ani: 30 %;
  • peste 45 ani: 40 %.

5. Oferta financiară va conţine costurile grupate astfel:

–          Cost cazare/persoană cu și fără TVA

–          Cost transport cu și fără TVA

–          Cost fiecare masă / persoană cu și fără TVA

–          Cost coffee break/persoană cu și fără TVA

–          Cost pentru serviciile de team building cu și fără TVA

–          Cost servicii de sonorizare cu și fără TVA

–          Cost total cu și fără TVA

Variantele de meniu se trimit detaliat pentru toate zilele.

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice. 

Variantele de meniu se trimit detaliat pentru toate zilelele.

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice. 

Termen depunere oferte: 22.03.2022

Ofertele se trimit pe email la adresa achizitii@nord-vest.ro

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

Informații suplimetare se pot obține de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, str. Dorobanților nr. 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro în atenția Biroului de Achiziții Publice.           

Articolul anterior
Achiziție servicii de Team building
Articolul următor
A fost semnat contractul aferent proiectului „Diversificare activitate STRUZETTE FARM S.R.L. prin dotarea cu o linie de producție ambalaje sustenabile”
Meniu
Sari la conținut