Achiziție servicii de certificare a semnăturii electronice

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate Contractantă, dorește să achiziționeze 1 buc kit-uri servicii de certificare a semnăturii electronice pentru personalul agenției.

Cod CPV: 79132100-9 Servicii de certificare a semnăturii electronice

Descriere obiect Kit semnătură electronică:

  1. Certificat digital calificat emis în ierarhie publică valabil 1 an de zile din momentul emiterii acesteia. Asigură autentificarea unică a semnatarului și integritatea documentelor semnate. Emis în condițiile Legii nr. 455.2001 de furnizor acreditat de MSI
  2. Dispozitiv cripografic securizat eToken de creare a semnăturii electronice. Dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, stocare a cetificatului digital și a perechii de chei privată și publică. Folosește chei private RSA de 2048 biti. Certificat FIPS 140-2 L2&3 în condițiile Legii 455/2001 cu dublu mecanism de securitate. Se conectează prin portul USB al calculatorului
  3. Aplicație software de semnare a documentelor electronice și marcare temporală. Aplicație software pentru semnarea electronică a documentelor electronice,  fișierele rezultate sunt de formna pdf p7s sau p7m. Semnează și marchează temporal orice tip de document electronic. Poate fi folosită pentru verificarea oricăror documente semnate electronic, indiferent de emitentul semnăturii.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut/întreg pachet.

Valoarea estimată: 95 lei + TVA

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email: achizitii@nord-vest.ro,  în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen limită de depunere oferte: 20.12.2021.

Articolul anterior
Achiziție servicii de certificare a semnăturii electronice și servicii de reînnoire semnăturii electronice
Articolul următor
PARTENERIAT DE CERCETARE – DEZVOLTARE ROMÂNO-FRANCEZ ÎN SECTORUL COSMETIC
Meniu
Sari la conținut