Achiziție servicii de certificare a semnăturii electronice

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate Contractantă, dorește să achiziționeze servicii de certificare a semnăturii electronice – 1 buc reînnoire semnătură electronică.

Cod CPV: 79132100-9 Servicii de certificare a semnăturii electronice

Descriere obiect:

  1. Certificat digital calificat emis în ierarhie publică valabil 1 an de zile de la momentul emiterii acestuia. Asigură autentificarea unică a semnatarului și integritatea documentelor semnate. Emis în condițiile Legii nr. 455.2001 de către un furnizor acreditat de MSI.
  2. Dispozitiv criptografic securizat eToken de creare a semnăturii electronice. Dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, stocare a certificatului digital și a perechii de chei private și publice. Folosește chei private RSA de 2048 biți. Certificat FIPS 140-2 L2&3 în condițiile Legii 455/2001 cu dublu mecanism de securitate. Se conectează prin portul USB al calculatorului.
  3. Aplicație software de semnare a documentelor electronice și marcare temporală. Aplicație software pentru semnarea electronică a documentelor electronice, rezultând fișiere de format PDF p7s sau p7m. Semnează și marchează temporal orice tip de document electronic. Poate fi folosit pentru verificarea oricăror documente semnate electronic, indiferent de emitentul semnăturii.

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut.

Valoarea estimată: 75 lei/kit semnătură electronică

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte: 18.11.2022

Articolul anterior
Achiziție publică pentru servicii de accesare a legislației
Articolul următor
Achiziție servicii de traducere și interpretariat
Meniu
Sari la conținut