Achiziţie servicii catering

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate Contractantă, vă invită să trimiteți oferta pentru servicii catering pentru 26 septembrie 2017, la Centrul de Instruire si Marketing  al Camerei de Comert si Industrie Maramures, din Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 5.

Eveniment: Servicii catering pemtru evenimentul Training pentru aplicantii pe programul ORIZONT 2020-Instrumentul pentru IMM- uri, proiect BISNet Transylvania.

Locația: Centrul de Instruire si Marketing  al Camerei de Comert si Industrie Maramures, din Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 5.

Data: 26 septembrie 2017

Număr participanți: maxim 30 de persoane.

Numărul final de participanţi se va anunţa cu o zi înaintea evenimentului.

Cod CPV: 55300000-3 Servicii de restaurant si de servire a mancarii

Servicii catering pentr umaxim 30 participanti:

  1. welcome coffee cu cafea espresso, lapte pentru cafea, zahar, apă – sticle de 500 ml plata și minerală și patiserie dulce și sărată;
  2. coffee break:  cafea, ceai,lapte pentru cafea, zahar, apă – sticle de 500 ml plata și minerală și patiserie dulce și sărată;
  3. lunch – bufet suedez care sa includa cel putin 8 tipuri de aperitive (ex. Rulada cu carne, bulete de cascaval, dobos cu branza, etc) cu o cantitate de 300 gr./persoana, paine.

Se vor asigura și șervețele, pahare, cești, căni (sau pahare plastic/hârtie), farfurii, tacâmuri, etc.

Valoare estimată este de 45 lei / persoană + TVA.

Total estimat pentru maxim 30 persoane – 1350 lei +TVA.

Oferta financiară se întocmește în lei cu şi  fără TVA  şi va conţine costul / participant.

Ofertanții interesați sunt invitați să trimită oferta pe email la adresele secretariat@nord-vest.ro și/sau nicoleta.glodan@nord-vest.ro/

Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului este Preţul cel mai scăzut.

Informaţii suplimentare se pot obtine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email: secretariat@nord-vest.ro și nicoleta.glodan@nord-vest.ro   în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

Termen depunere oferte 13.09.2017

Articolul anterior
Achizitie servicii de cazare
Articolul următor
Dialog cu cetățenii al comisarului european Corina Crețu și al ministrului delegat pentru fonduri europene Rovana Plumb
Meniu
Sari la conținut