Achizitie de servicii catering

Privind achiziţia de: Servicii de catering pentru 6 iulie 2018, la ADR Nord-Vest, Calea Dorobanților nr 2, Cluj-Napoca (Sala de Ședinte, partner, corp clădire 2, acces din curte )

Obiect achiziţie: Servicii de catering pentru participanții la Atelierul Regional C-Voucher

Descriere obiect achiziţie (specificaţii tehnice): servicii catering pentru o pauză de cafea și prânz pentru un număr maxim de 20 particpanți. 

Ø  Ora 9:30 – Bufet welcoming coffee – cu cafea espresso, ceai, lapte pentru cafea, zahar, apă – sticle de 500 ml apă minerală plată și apă minerală carbogazoasă (câte una per participant); patiserie dulce și sărată (50gr / persoană); 1 kg de mere

Ø  Ora 13:00 – prânz – bufet suedez care să includă:

–  gustare rece (1 salată pe bază de crudități și 4 tipuri de aperitive  – ex. rulada carne/șnițel baghetă, bulete de cașcaval, doboș cu brânză, ciuperci umplute, etc)

– gustare caldă (2 tipuri de carne și 2 tipuri de garnituri), cu o cantitate de minin 200 gr / pers.; pâine. 

– desert – prajituri asortate

* Se vor asigura și șervețele, pahare, cești, căni (sau pahare plastic/hârtie), farfurii, tacâmuri, etc. precum și personalul pentru aranjarea produselor și transportul la locul evenimentului.

Alte menţiuni: numărul exact de persoane va fi comuncat cu 1 zi înaintea evenimentului

Valoare (fără TVA) 50 lei/persoana   

Oferta financiară se intocmeste in lei cu si  fara TVA  si va conţine costurile grupate astfel:

·                    Cost catering/participant

·                    Cost total eveniment

Termen de livrare/prestare/executare 6 iulie 2018

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / total ofertă, în condițiile îndeplinirii în totalitate a cerințelor și specificațiilor tehnice.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Autoritate Contractantă: ADR Nord-Vest, sediul secundar din Cluj-Napoca, calea Dorobanţilor nr 3, cod 400118, tel +40264431550, fax:+40 264439222, email achizitii@nord-vest.ro, în atenţia Biroului de Achiziţii Publice.

 

Termen depunere oferte 02.07.2018.

Articolul anterior
A fost modificat Ghidul Solicitantului – Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investitii 4.3
Articolul următor
Achizitie de servicii catering
Meniu
Sari la conținut