Achizitie de rafturi metalice

Prin prezenta, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, in calitate de Autoritate Contractanta, vă invită să participaţi la achizita publica de Ansamblu rafturi metalice pentru arhivă.

Sursa de finantare: AT POR .

Propunerea tehnică va cuprinde detaliat şi complet toate informațiile, astfel încât să reiasă că sunt îndeplinite cerințele tehnice ale produsului solicitat.

          Specificațiile tehnice minime ale produselor sunt următoarele:

Ansamblu rafturi metalice pentru arhivă – aproximativ 200 m liniari, respectiv 26 ansambluri rafturi metalice a 7,5 m lungime ansamblu, structuraţí astfel:

1 ansamblu ( cu 5 poliţe ) cu următoarele dimensiuni:

H (înălţime)                 = 2,00 m

L   (lungime)                = 1,50 m

Lăţime  poliţă               =   50 cm

Înălţime între polite      =   40 cm

– ansamblu de rafturi confecţionat dintr-un metal extrem de rezistent, fiabil în timp, respectiv materialul din care sunt confecţionate trebuie să reziste la greutate mare, să prezinte rezistenţă mare la uzură, rezistenţă în timp, să nu fie executate/să nu conţină materiale combustibile, să nu producă în timp degajări chimice.

– sistemul de asamblare ( îmbinare) trebuie să fie simplu, pentru a facilita manipularea rapidă şi sigură de asamblare/dezasamblare, eventual îmbinare prin urechiuşe, sau un alt sistem simplu de asamblare/manipulare.

Valoarea estimata a achiziţiei este de 40.000,00 lei fără tva.

Ofertele se vor prezenta în lei fără tva/ansamblu şi în lei fără tva/total ansambluri, şi se transmit la adresele de email ioana.neag@nord-vest.ro, nicoleta.glodan@nord-vest.ro, secretariat@nord-vest.ro, sau la nr. de fax 40264/439222 .

Limba de redactare a ofertei este limba romana.

Criteriul utilizat pentru atribuirea achiziţíei este Pretul cel mai scazut.

Informatiile suplimentare se pot obţine de la Autoritatea Contractanta: ADR Nord-Vest , cu  sediul secundar în Cluj-Napoca, str.Dorobantilor nr 3 , cod 400118, tel +40264/431550, fax:+40264/439222, email ioana.neag@nord-vest.ro,, secretariat@nord-vest.ro/ nicoleta.glodan@nord-vest.ro, in atentia Biroului de Achizitii Publice şi Asistenţă Tehnică Proiecte.

Termenul limită de transmitere a ofertelor este data de 10.05.2017 ora 17,00.

Articolul anterior
Situația proiectelor depuse în cadrul POR 2014-2020 și gradul de acoperire a alocării financiare disponibile, până la data de 28.04.2017 la nivelul Regiunii Nord – Vest
Articolul următor
Achiziție servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut