Creşterea inovării în firme prin transfer tehnologic

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest doreste sa sprijine companiile din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest prin facilitarea interactiunii dintre acestea si entitatile de cercetare-dezvoltare-inovare si transfer tehnologic, dar si prin corelarea serviciilor de transfer tehnologic cu nevoile mediului de afaceri.

In cazul in care reprezentati o firma care activeaza in domeniile cu potential de specializare inteligenta (agroalimentar, cosmetice si suplimente alimentare, sanatate, mobila, hartie/plastic/ambalare, tehnologii de prelucrare a metalului, tehnologii de productie si ITC) sau in domenii suport (industrii culturale si creative, eficienta energetica, mediu si economie circulara) va rugam sa alocati 15-20 de minute din timpul Dumneavoastra pentru completarea chestionarului on-line accesibil la urmatorul link: https://goo.gl/forms/BMaXLWsy6sb5lcQ12, pana la data de 30 iunie 2017.

Raspunsul Dumneavoastra este extrem de important!

Activitatea este implementata in cadrul actiunii pilot, dedicata regiunilor mai puţin dezvoltate initiata de Comisia Europeana – Directoratul General Regio si Politica Urbana si sprijinita de expertul Jonathan Loeffler, director al Steinbeis 2i GmbH/Steinbeis-Europa-Zentrum.

In cazul in care aveti intrebari, va rugam sa ne contactati. Persoanele de contact sunt Petra Szavics (petra.szavics@nord-vest.ro) si Oana Stanculescu (oana.stanculescu@nord-vest.ro).

Articolul anterior
Achizitie servicii de cazare
Articolul următor
Achizitie servicii de cazare
Meniu
Sari la conținut