Tutoriale Video -CERERE DE FINANȚARE – CERERE DE RAMBURSARE/PLATĂ

Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a documentelor justificative de tip Factura fiscala pentru care urmeaza sa se solicite rambursarea de cheltuieli.
Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a documentelor justificative de tip Ordin de deplasare pentru care urmeaza sa se solicite rambursarea de cheltuieli.
Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a altor documentelor justificative pentru care urmeaza sa se solicite rambursarea de cheltuieli fara optiunea de costuri simplificate.
Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a altor documentelor justificative pentru care urmeaza sa se solicite rambursarea de cheltuieli cu optiunea de costuri simplificate.
Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a documentelor de plata aferente documentelor justificative, dupa caz (factura fiscala, stat de plata, stat de subventii, ordin de deplasare, alte documente justificative fara costuri simplificate)
Adaugarea in aplicatia MySMIS 2014 a dovezii platii pentru documentele de plata.
Prezentarea pasilor pentru adaugarea unei Cereri de rambursare aferenta unei cereri de plată. Totodata, se prezinta pasii pentru transmiterea Cererii de rambursare aferenta unei cereri de plata catre autoritatea responsabila (Organism Intermendiar sau Autoritate de Management).
Prezentarea pasilor de actualizare si transmitere a unei Cereri de rambursare aferenta unei cereri de plata ca urmare a unei solicitari de clarificari primita de la autoritatea responsabila (Organism Intermendiar si/sau Autoritate de Management).
Prezentarea pasilor pentru adaugarea unei Cereri de rambursare independentă, inclusiv selectarea documentelor justificative si  completarea valorii cheltuielilor solicitate la rambursare. Totodata, sunt prezentati pasii pentru transmiterea Cererii de rambursare independente catre autoritatea responsabila (Organism Intermendiar sau Autoritate de Management).
Prezentarea pasilor pentru actualizarea si transmiterea unei Cereri de rambursare independentă ca urmare a unei solicitari de clarificari primita de la autoritatea responsabila (Organism Intermendiar si/sau Autoritate de Management).