Reprezentant legal

Buna ziua,
Societatea noastra doreste sa depuna o Cerere de finantare in cadrul liniei de finantare POR 2.2. Reprezentantul legal (administratorul) este cetatean italian. Acesta se identifica cu carte de identitate emisa de autoritatile din Italia, nu are document de identitate emis de autoritatile romane.  In aceasta situatie, reprezentatul legal al societatii poate indeplini acest rol in cadrul proiectului ce urmeaza a fi depus?  Poate semna electronic si poate transmite Cererea de finantare?
Multumim!

3 Answers
Marius Tabacaru, 0721493903 answered 4 ani ago

Contactati helpdesk My Smis
Ptr proiect POCU – Ro start-up Plus cu partener strain s-a rezolvat speta prezentata.

ADR Echipa answered 4 ani ago

MDRAPFE pune la dispoziția celor care testează aplicația MySMIS 2014 un instrument prin care pot semnala eventuale dificultăți în accesarea sau introducerea datelor în MySMIS 2014, anume serviciul Helpdesk de pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene – http://www.fonduri-ue.ro, secțiunea Contact – Helpdesk http://www.fonduri-ue.ro/component/users/?view=login.
Va rugam sa va adresati lor, noi din pacate nu va putem ajuta cu privire la functiunile My SMIS.

ADR Echipa answered 4 ani ago

Reprezentantul legal al societatii este administratorul societatii  asa cum este descris in documentul statutar al societatii inregistrat la ORC. Conform ghidului solicitantului alta persoana in afara reprezentantului legal al societatii, si anume Persoana împuternicită, nu poate semna cererea de finanțare la depunerea în MySMIS, după cum nici declarațiile date în nume propriu de către reprezentantul legal al solicitantului.

Your Answer

20 + 10 =