POR 2.1A – 2 proiecte in competitie

Privat: HelpDesk – ÎntrebăriCategorie: Axa 2 REGIOPOR 2.1A – 2 proiecte in competitie

Buna ziua,
avem urmatoarea speta pe un proiect 2.1A. Firma X  a depus un proiect prin MySMIS in cursul anului 2016. In urma verificarii administrative si de eligibilitate, proiectul a fost respins. Firma X a depus contestatie si in paralel a redepus proiectul. In saptamanile urmatoare, contestia a fost solutionata in favoarea Aplicantului si primul proiect a fost readus in competitie.
La acest moment, Firma X are 2 proiecte in competitie, unul admis dupa evaluarea administrativa si altul aflat in evaluare in etapa administrativa. Ambele proiecte vizeaza aceeasi investitie. Aplicantul nu a urmarit sa depuna 2 proiecte in paralel iar la momentul depunerii fiecaruia dintre cele 2 proiecte, Firma X intra in competitie cu un singur proiect. 
Va rog sa ne clarificati ce se va intampla din punct de vedere procedural mai departe?
Va rugam sa ne spuneti de asemenea, daca aceasta situatie contravine vreunei reguli de aplicare a Programului si daca faptul ca un beneficiar are 2 proiecte in evaluare in paralel pune in pericol eligibilitatea vreunuia dintre ele?  Se impune sa retragem unul dintre ele din competitie?
In mod evident, la finalul evaluarii, Beneficiarul  intentioneaza sa semneze un singur contract.  
Multumim,

2 Answers
ADR Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua, In situatia prezentata de dumneavoastra este necesara retragerea unei cereri de finantare.

ADR Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua, In situatia prezentata de dumneavoastra este necesara retragerea unei cereri de finantare.

Your Answer

17 + 10 =